Ringer 1x15 P.S. You're An Idiot

Har precis kikat på Ringer:)
Andrew friar till Bridget medan Siobhan får reda på att hon ska ha tvillingar. Olivia blir misstänksam mot Malcolm medan han jobbar på Martin/Charles. Bridget får reda på något om Andrew medan man får veta att Catherine låg bakom Tessa's "olycka". Det här avsnittet var jättebra!:) En del av mig vill att Bridget ska berätta vem hon är, fast å andra sidan kommer alla bli sura på henne då, menmen gud vad spännande det är!

Revenge 1x12 Infamy

Har precis sett detta avsnitt av Revenge, ett tag sedan jag såg det nu;)
Emily fokuserar på nästa mål, författaren Mason Treadwell och får hjälp av Amanda. Daniel blir indragen i Victoria och Conrad's skilsmässa medan Nolan distraherar Treadwell Emily kan ta itu med honom. I slutet får man veta någonting om Charlotte!:O OMG!! Det här avsnittet var skitbra! Älskar Revenge!!:D

Ringer 1x14 Whores Don't Make That Much

Har precis kikat på the lovely Ringer:D
Catherine vill att Juliet ska flytta in med henne i Miami medan Tessa blir rånad och hamnar i koma. Man får äntligen veta vad som hände med Sean och vem han var. Malcolm får reda på att Henry har något som tillhör Bridget så han försöker bli vän med honom. Kan inte fatta vad Carpenter gjorde mot Tessa? Fast det behöver ju inte vara han heller..Det här avsnittet var i alla fall awesome!!:D Längtar tills nästa;)

The Lying Game 1x18 Not Guilty As Charged

Ethan är tillbaka, anklagad för mord och Emma fortsätter att försöka bevisa att han är oskyldig. Dan anlitar sin exflickvän som advokat till Ethan medan Rebecca hjälper Emma med Alec. Sutton försöker förstöra förhållandet mellan Ethan och Emma och hon lyckas, för nu i alla fall. Åh Sutton är så himla dum mot Emma!!:O Gillar inte henne alls! Hon förstör bara! Det här avsnittet var i alla fall jättebra!:D Älska!

MP + Glee

Tjena:) Nu har Melrose Place säsong 3 kommit som jag skickade efter från CDON, jag fick med mig Glee säsong 1 också;) Happy mode just nu!!! Synd bara att jag inte kommer att hinna kolla på nån av de förrän nästa vecka, har fullt upp hela helgen. Jag och mina kompisar ska jobba på ett grupparbete hela helgen! Vilket inte alls är kul, kommer inte orka med!! ÅH, hatar skolan just nu!!!:(:(

The Lying Game 1x17 No Country For Young Love

Såg ett till avsnitt av The Lying Game:)
Emma, Mads och Thayer försöker bevisa att Ethan är oskyldig. Det visar sig till Thayer's och Mad's förfäran att Alec kankse hade något att göra med mordet. Laurel gör slut med Justin medan Sutton och Ethan delar en kyss. I slutet blir Ethan arresterad, NOOOOOOO!!:O  Det här avsnittet var superbra! Men jag fattar inte hur Ethan och Sutton kunde kyssas!? Fett taskigt mot Emma!! Jag anade att Alec hade något med det att göra, så det förvånar mig inte, gillar inte honom jag! Det var inte bra att Ethan blev arresterad!!! Fast å andra sidan kanske det blir lättare att bevisa hans oskuld! ;)

The Lying Game 1x16 Reservation For Two

Blev ännu ett till avsnitt av The Lying Game;)
Ethan och Sutton är på rymmen, medan Emma fortsätter att låtsas vara Sutton så ingen ska bli misstänksam. De åker till Ethan's pappa medan Emma får vittna om vad som hände mellan Ethan och Derek och eftersom hon inte var där, blir det ganska så komplicerat. Mads är sur på Sutton och Emma har ingen aning om varför, men det hela slutar med att Emma berättar den stora hemligheten för Mads. Det här avsnittet var awesome!:) Men vad kommer hända nu när Mads vet?:O Det brukar aldrig sluta bra när något sådant kommer fram..

Ringer 1x13 It's Easy To Cry, When This Much Cash Is Involved

Blev ett till Ringer avsnitt för mig, awesome!;)
Bridget hittar Siobhan's hemliga kontor medan Olivia utpressar Henry att presentera henne för Gemma's rika pappa. Man får veta hur det ligger till med Mr Carpenter och våltäkterna, det visade sig att alla tre hade gått ihop för att få pengarna av stämningen av Juliet's pappa!:O Jag fattar inte hur hon kunde göra så mot sin pappa? WTF!?
Det här avsnittet var i alla fall superbra!:)

The Lying Game 1x15 Dead Man Talking

Såg ett till avsnitt av The Lying Game;)
Sutton och Ethan får reda på vem "Snake" är medan Laurel och Justin har ett hemligt förhållande.Ted och Kristen är oroade över Sutton's beteende medan Derek hittas mördad och Ethan misstänks genast. Det här avsnittet var awesome!:) Fett läskigt att Derek har blivit mördad!!:O Emma eller Sutton kan ju vara nästa!:O

Ringer 1x12 What Are You Doing Here, Ho-Bag?

Har kikat på älskade Ringer;)
Juliet's mamma kommer på besök och orsakar trubbel för Andrew och Bridget. Bridget får reda på att Tyler känner Siobhan medan Henry tror sig ha hittat Bridget. Tessa berättar för Juliet att Mr Carpenter också våldtog henne och Siobhan berättar slutligen sanningen för Henry.

The Lying Game 1x14 Black And White And Green All Over

Har precis watchat The Lying Game:)
Ted får reda på motiven bakom Justin's handlingar medan Ethan vill "göra slut" med Sutton på "The Black and White Ball" så han äntligen kan vara tillsammans med Emma utan att behöva låtsas med Sutton. Laurel märker att Sutton har gått tillbaka till att vara den person hon var förut. Tvillingarna får reda på sanningen om Annie Hobbes, att hon inte alls är deras biologiska mamma. Det här avsnittet var jättebra!!:) I slutet fick man nog reda på vem deras riktiga mamma är, det som jag redan misstänkte;)

Ringer 1x11 It Just Got Normal

Bridget erbjuder sig att ha en insamling för Juliet's skola medan snokar Siobhan omkring och träffar Henry. På festen får Bridget reda på Juliet's hemlighet och allt slutar i kaos. Machado misstänker att Bridget hade något att göra med Gemma och Charlie/John's död, men nu får han även upp ögonen för Siobhan.
Det slutade med att Siobhan var påväg att berätta om Bridget för Henry, men jag tror inte hon kommer göra det, eller vem vet? Det här avsnittet var jättebra! Det är någonting med Carpenter, jag vet inte om Juliet berättar hela historien...

The Lying Game 1x13 Pleased To Meet Me

Nu har jag kollat på The Lying Game:)
Sutton har återvänt och de försöker ta reda på exakt vad som hände med henne. Annie Hobbes hade följt efter Sutton och hon såg en mörkhårig kille simma därifrån och sedan räddade hon henne. Så jag hade rätt, det var Annie!;) De får inte avslöja att det finns två av de, därför får Sutton tillfälligt bo hos Ethan. Sutton byter plats med Emma och går tillbaka till att vara sig själv. Justin berättade för Laurel att Ted dödade hans mamma!:O Det här avsnittet var superbra! Älska!:D

Ringer 1x10 That's What You Get From Trying To Kill Me

Bridget får reda på vart Gemma är medan Malcolm ringer till polisen om sina misstankar om Charlie. Juliette har blivit besatt av Mr Carpenter. Det här avsnittet var jättebra! OMG slutet, två dödsfall!:O Siobhan är verkligen inblandad i trubbel, men jag fattar inte varför hon gör som hon gör??

The Secret Circle 1x13 Medallion

Kollat på The Secret Circle nu ja'!:D
En vän till Amelia varnar Cassie om att häx jägarna är påväg medan Cassie upptäcker att hon har känslor för Jake och Adam.
Det här avsnittet var sjukt bra, jätte spännande!:) De kan verkligen inte lita på någon, jag visste att det var något skumt med Lucy!

The Lying Game 1x12 When We Dead Awaken

Eftersom att Sutton fortfarande är försvunnen och på grund av den hotande lappen som dök upp känner sig Emma fortfarande osäker och rädd. När Emma blir inbjuden till ett Universitet med ett tennis program i Texas, tackar hon ja för att försöka locka fram Sutton och genom det överasskar hon Ted. Rebecca försöker hjälpa Char med hennes mamma's alkoholproblem medan Justin gör slut med Laurel. Avsnittet slutade med att Sutton kom tillbaka!:) Vad är det som händer med Justin?? Han är så konstig!:O

Ringer 1x09 Shut Up And Eat Your Bologna

När Olivia och Henry attraheras av varandra får hon av misstag reda på att Siobhan och Henry haft en affär medan Malcolm misstänker att det är något skumt med Bridgets nya NA sponsor. Bridget vill få reda på mer om sin syster, så hon bestämmer sig för att ha ett möte med Siobhan's terapeut. Det här avsnittet var skitbra!:D
Man fick se Gemma, och hon lever, instängd i en källare. Siobhan håller uppenbarligen på med något skumt med den nya sponsorn (hihi glömde hans namn;)) Måste bara säga att Sarah Michelle Gellar är så himla fin, OMG!!

The Lying Game 1x11 O Twin, Where Art Thou?

Det har varit tufft för Ethan och Emma och det blir ännu tuffare när de får veta att Sutton är försvunnen tillsammans med familjens extrabil medan Char's moster Rebecka anländer till staden. När polisen hittar bilen i vattnet med Sutton's telefon och tröja i den, måste Emma och Ethan ljuga ihop en historia. Thayer tror att Emma eller Ethan stoppade Sutton från att komma till festen. Det här avsnittet var jättebra!:D Jag tror dock inte att Sutton är död, jag tror att Annie Hobbes räddade henne och har henne någonstans, hon skulle ju komma till Phoenix. Charisma Carpenter (Rebecka) var faktiskt med i Charmed förut, där spelade hon Kyra the Seer. Det är kul att se henne i The Lying Game. Visste ni att hon faktiskt är kompis med Holly Marie Combs på riktigt? Det är hon i alla fall;)

Ringer 1x08 Maybe We Can Get A Dog Instead?

Nu har jag kikat på underbaraste Ringer:D
Bridget ljuger och säger att hon har förlorat barnet, Andrew och Henry verkar inte ta nyheten så bra.Malcolm är i New York och träffar Bridget, han har numera återgått till heroinet!:O  Bridget försöker hjälpa honom och går till slut med honom till sin nya sponsor. Det här avsnittet var superbra!:) LOVE

The Lying Game 1x10 East Of Emma

Har precis kollat på The Lying Game:)
Det är Emma och Sutton's födelsedag och Sutton kommer hem och vill ha tillbaka sitt gamla liv och är jätte taskig mot Emma. Sutton är med om en bilolycka och håller påatt drunkna, medan Annie anländer till Phoenix. Sutton var en sådan bitch i detta avsnitt! Men hon får bara inte dö!!!:O Spännande att Annie har kommit dit!:D

The Secret Circle 1x12 Witness

Nu var det ett tag sedan jag såg The Secret Cirlce, men nu har jag äntligen det. Måste säga att jag har saknat det!

Jake återvänder och säger att de måste få reda på hur Cassie's pappa dog för 16 år sedan för annars kommer hon att möta samma öde. Faye hamnar i fara när en av Lee's kompisar besöker affären medan Charles inte vill veta av Dawn. Det här avsnittet var skitbra!:) De fick äntligen reda på vad som hände i branden för länge sedan!:) Ethan är också skum just nu, gillar typ ingen av de vuxna, hehe...

The Lying Game 1x09 Sex,Lies And Hard Knocks High

Nu har jag sett detta avsnitt av TLG:D
Det är fullt av hemligheter i Mercer's hus, Emma vet att Kristen döljer något, ska hon konfrontera henne eller inte, men kommer verkligen Kristen berätta om hemligheten som har varit gömd i nästan 17 år?
Sutton får känna på hur Emma's liv är genom att låtsas vara hon i Las Vegas. De här avsnittet var sjuktbra!:) I slutet åker Sutton hem till Phoenix igen, hur ska det bli nu? Med båda tvillingarna under samma tak?

Ringer 1x07 Oh Gawd, There's Two Of Them?

Har kikat lite Ringer nu;)
Bridget berättar för Henry och Andrew att hon har en tvilling medan Malcolm rymmer. Juliette är med om en bilolycka och man får äntligen veta vad som hände med Gemma och vem som ligger bakom...
Det här avsnittet bar sjukt spännande, som vanligt! Men det är en sak jag undrar, varför har typ alla avsnitt fått sina namn efter Juliette's ord?;) Haha, tror jag inte kommer få svar på den frågan...men i alla fall älskar Ringer!:)

Ringer 1x06 Poor Kids Do It Everyday

Nu har jag precis tittat på Ringer:D
Henry städar up efter sig medan Bridget börjar oroa sig för Gemma. Juliette börjar i en vanlig skola och hamnar i trubbel. När Henry tror att det var Bridget som orsakade Gemma's försvinnade, blir det klart att han inte hade något med det att göra om han inte bluffar vill säga. Machado letar efter Malcolm medan Bridget's fingeravtryck hittas rörande Gemma's försvinnade. Det här avsnittet var sjukt spännande, älskaa!:D

The Lying Game 1x08 Never Have I Ever

Nu har jag kollat på The Lying Game:)
Travis utnyttjar Emma för sin egen vinning,och hon har ingen hon kan vända sig till. Ted och Christen åker iväg på en weekend, medan passar Emma och Laurel på att ha fest. Det här avsnittet var jättebra! Undrar när Emma och Sutton byter tillbaka till sina riktiga platser!

The Lying Game 1x07 Escape From Sutton Island

Nu har jag sett detta avsnitt av The Lying Game:)
Alla börjar tröttna på Emma's lögner, kommer hon att berätta sanningen för de för att rädda deras vänksap, eller kommer hon att riskera den för att hålla Sutton's hemlighet hemlig? Sutton är inlåst på det psykiatriska hemmet och lyckas inte komma därifrån heller, medan de får reda på att Derek har ringt massor av samtal till Alec. Sutton får tillslut träffa Annie och hon tror att Emma är död. De tror att Sutton är Emma så hon får åka hem till Las Vegas med polisen, och sedan dyker Travis upp hos Emma!:O Det här avsnittet var skitbra!:)
Måste få veta vad som kommer att hända!

Veckans Snygging #3

Snyggingen denna vecka är Milo Ventimiglia, han är en skådesplerare och troligen mest känd för rollen som Peter Petrelli i Heroes. Han spelade även Jess, Rory's pojkvän i Gilmore girls.
Älskade de två tillsammans!:D

Ringer 1x05 A Whole New Kind Of Bitch

Har precis watchat detta avsnitt av Ringer.
Juliette får reda på att "Siobhan" går på AA möten medan Gemma utpressar Bridget att ligga med Henry. När hon inte gör det tänker Gemma berätta för Andrew vem "Siobhan" egentligen är, men det hann hon inte, Henry vägrade släppa in honom, sedan fick man se fullt av blod på väggarna, so I guess we all know what happened...

Ringer 1x04 It's Gonna Kill Me, But I'll Do It

Såg nyss det fjärde avsnittet av Ringer:)
Bridget och Andrew åker med Gemma och Henry till Hamptons för att fira Bridget's födelsedag. Henry vill fortsätta ha en affär med "Siobhan" medan Gemma får reda på vem det är som Henry har varit otrogen med. Det här avsnittet var verkligen superbra!:) Det är någonting skumt som Siobhan håller på med, och Bridget avslöjade sim hemlighet till slut.



Ringer 1x03 If You Ever Want A French Lesson

Har precis kikat lite på Ringer:D
Bridget försöker ta reda på vem det var som försökte mörda "Siobhan" och börjar misstänka att Andrew kanske har något att göra med det. Det visar sig att Siobhan faktiskt lever och hon får reda på att hon är gravid. Det här avsnittet var så jäkla spännande! Det händer saker hela tiden!:D Så synd om Malcolm när han blir torterad! måste säga att Bridget är en jävla badass!;)

Ringer 1x02 She's Ruining Everything

Hihi, behövde ju bara se ett till;)
Bridget försöker täcka över sitt mord utan att avslöja vem hon verkligen är. Hon berättar allting för Malcolm och han tycker att hon ska komma tillbaka hem. Machado stannar kvar i staden för att hålla ett öga på Siobhan medan Gemma's misstankar för att Henry har en affär växer. Det var asläskigt i slutet, då liket i kistan var borta! OMG:O

Ringer 1x01 Pilot

Har nyss kikat på Ringer:)
Bridget rymmer från maffian och besöker sin syster Siobhan, men när systern tar självmord antar Bridget hennes identitet och upptäcker att hennes liv är lika komplicerat som sitt eget.
Det här avsnittet var så jäkla spännande!:D Älskar denna serie!!


The Lying Game 1x06 Bad Boys Break Hearts

Har kollat på ett avsnitt av The Lying Game:)
Sutton är sur på Emma för att hon kysste Ethan medan Laurel ska få träffa Justin's föräldrar men hon vet att han döljer något. Sutton hittade Annie tillslut, men det var någon som ryckte bort henne därifrån, usch vad läskigt!:O Vad kommer hända här näst?

Ringer

Tänkte börja kolla på Ringer, en serie med Sarah Michelle Gellar som verkar skitbra!:) Vet inte riktigt när jag ska börja se den, kanske idag;) Kolla in trailern nedanför!

The Lying Game 1x05 Over Exposed

Har precis sett ett till avsnitt av The Lying Game:D
Det är Homecoming och Emma får reda på att Sutton är med i valet av drottning, panikslaget kommer Emma på en plan så att hon inte behöver gå. Men då hon hoppar av tävlingen om att bli drottning mot Nisha blir alla runt omkring henne misstänksamma, vilket gör att hon till slut måste gå. Emma blir drottning och visar alla förhållandet med Ethan.
Det här avsnittet var skitbra!:) Det är nåt skumt med Ted, man fattade ju att han kände deras mamma, speciellt när han var med henne på en bild. I slutet fick man se deras mamma, hon målade en stjärnhimmel med två likdana flickor under den som håller i varandras händer!:O

The Lying Game 1x04 Twinsense and Sensibility

Har precis kikat på detta avsnitt av TLG:D
Emma har otäcka mardrömmar och hon får reda på att Sutton brukade ha likadana. De tror att drömmarna kan leda de till deras biologiska mamma. Laurel vill göra en gentjänst för Emma, så hon säger att det var hon som stal datorn, så Ethan slipper hamna i fängelset. Sutton och Thayer hittar huset där Emma bodde med deras biologiska mamma som liten och de får reda på att deras mamma heter Annie Hobbs.

One Tree Hill 9x06 Catastrophe And The Cure

Blev ett till avsnitt av One Tree Hill:D
Haley berättar för Jamie att Nathan är försvunnen, medan Karen's Café är tomt på gäster. Chris Keller får reda på att Tara är otrogen med Chase. Det här avsnittet var superbra!:) Jätte spännande! Glad att Brooke satt Tara på plats!:) Det är lite synd om Dan eftersom, Haley och Jamie tror att han har någonting att göra med Nathan's försvinnande.

The Lying Game 1x03 Double Dibs

Ethan kommer över på middag hos Emma medan Sutton och Thayer upptäcker att allt inte står rätt till med deras adoptioner, de var olagliga. Laurel faller för den nya killen i skolan men oturligt nog hinner Char "paxa" honom först. Det här avsnittet var sjukt spännande, det slutade med att Mad's pappa såg Emma när hon pratade med Sutton på skype!!:O OMG, nu vet han...

One Tree Hill 9x05 The Killing Moon

Har precis watchat OTH:)
Quinn distraherar Jamie, medan Haley letar efter Nathan och Clay får äntligen veta vad han har för fel. Brooke startar krig mot Tara och ragear inne på hennes café medan Julian har svårt att återgå till det normala efter olyckan med Davis. Det här avsnittet var så jäkla spännande! Jag hatar Tara, vad är det för fel på henne? Stackars Julian! Läskigt att Nathan är försvunnen, vad har hänt med honom? Det var skitläskigt i slutet då Haley ringde polisen och sa att hon hade en en mördare (Dan) i sitt hus medan Dan stod precis utanför och hörde nog allt. Hon tror nog att han hade något att göra med Nathan's försvinnande.

The Lying Game 1x02 Being Sutton

Var ju bara tvungen att kika på ett till, haha;)
Emma ororar sig för Sutton's säkerhet, då hon inte hört av sig på ett tag. Det är far och dotter dansen, och därför lär Ethan henne att dansa så ingen misstänker något om vem hon egentligen är. Sutton visar sig vara okej och föräldrarna får reda på att Emma träffar Ethan i hemlighet. Man fick reda på vem som stulit Sutton's dator, åhnej detta kommer sluta illa..

The Lying Game 1x01 Pilot

Har precis sett första avsnittet av The Lying Game!:D
Emma måste åka till Phoenix där Sutton bor på grund av att hennes styvbror fick det att se ut som om hon stal, så hon var tvungen att fly från polisen. Emma tar Sutton's plats, medan Sutton åker till L.A för att hitta deras biologiska föräldrar. Ethan misstänker att Emma inte är Sutton!:O
Det här avsnittet var superbra! Jag ska definitivt fortsätta se det!:)

The Lying Game

Hejsan:) Tänkte bara säga att jag ska börja kolla på The Lying Game, samma författare som har skrivit Pretty Little Liars, och bara det låter skitbra!:) Serien handlar om Emma som bor hos fosterföräldrar och hon få reda på att hon har en tvillingsyster som ser exakt likadan ut och heter Sutton. Hon bor dock hos rika adopiv föräldrar, och de två kommer överens om att byta plats men allt går inte som planerat.. Här får ni se trailern, det verkar vara jävligt bra asså!;)

Revenge 1x11 Duress

Har precis kikat på älskade Revenge:D
Det är Daniel's födelsedag och Emily och Nolan blir vänner igen. De får reda på att Tyler har problem med sin ilska, och det blir ett stort problem när han sedan binder fast Nolan och hotar Emily med en pistol!:O Men det slutar med att Tyler åker iväg i en polisbil tack vare Emily.. Det här avsnittet var asbra!:D Alltid lika spännande;)
Älskar Emily å hennes smarthet!;)

One Tree Hill 9x04 Don't You Want To Share The Guilt?

Nu har jag precis sett detta avsnitt av One Tree Hill:D
Davis råkar ut för en olycka och det var Julian's fel, så Brooke är sur på honom. Clay har ett drogproblem, och när Quinn försöker rädda honom ifrån det får hon de nästan dödade och det slutar i bråk mellan de båda. Det visar sig att Clay inte var medveten om att han köpte droger, att han inte var närvarande medan Brooke hjälper Haley att konfrontera cafét tvärs över gatan. Det här avsnittet var superbra!:) Det var bra att Brooke förlät Julian till slut. Det är så himla läskigt att Clay går i sömnen, men nu verkar han ju inte vara vid medvetandet på dagen heller, stackarn! I slutet kom inte Nathan hem då han skulle, och man fick se gosdjuret som han skulle ge till Lydia, ligga på gatan, åhnej tänk om det har hänt något??:O

Chuck 5x08 Chuck Versus The Baby

Har precis sett detta Chuck avsnitt:)
Det var så himla bra!:) Avsnittet handlade om Sarah's förflutna som involverade i en bebis. Hon bestämmer sig för att ta itu med händelsen ensam, och berättar nästan ingenting för någon, inte ens för Chuck. Man fick till och med se Sarah's mamma i det här avsnittet, jag trodde att hon var död eller nåt!:O men där ser man! Älskade faktumet att man fick reda på lite mer om Sarah's förflutna, ett stort plus!:) Grinade som fan i dett avsnitt, så gulligt när hon fick träffa sin mamma igen!

Melrose Place s2

Nu har jag kikat klart på andra säsongen av Melrose Place:) Denna säsongen var jättebra! Mycket mer spännande än den första. Jag ogillar Michael väldigt starkt, Sydney gillar jag ibland och ibland inte och samma sak med Kimberly och Amanda gillar jag inte heller.  Min favorit karaktär är nog fortfarande Alison men jag har börjat gilla Jo väldigt mycket också. Jag är jätteglad att hon och Jake blev tillsammans igen i slutet. Säsongen slutade med att Jane blev arresterad!:O Älska Melrose Place!

Pretty Little Liars s2

Nu har jag sett klart andra säsongen av Pretty Little Liars. Likt den första så var den här säsongen helt otroligt bra!:) Den var spännande hela tiden, det gick inte att slita ögonen från skärmen! Jag längtar redan till tredje säsongen kan jag säga! höhö;)
Här kommer lite bilder (härliga moments) från säsong 2! :)
image

Pretty Little Liars 2x25 UnmAsked

Bloggar lite innan jag ser det bara;) Det här avsnittet är det sista av säsong 2, alltså den stora finalen! Kan inte förstå att det redan är det sista, hehe. Det sägs att man ska få reda på vem A är, hihi så jävla spännnade! Ja, avsnittet heter ju Unmasked;) Men vet inte riktigt, det låter ju lite konstigt att man skulle få reda på vem det är, för det ska ju komma fler säsonger och kommer inte serien typ ta slut när man får veta vem A är??
Nu har jag sett det och det var skitbra!!
Tjejerna får ett hot av A, de måste anlända till Maskeradbalen vid midnatt och lämna tillbaka A's mobil, annars dör någon av de. De fortsätter att försöka ta reda på vem A är och de tror fortfarande att det är Melissa. De åker till ett hotell där Alison befann sig innan hon försvann, och utan att de vet det så spionerar A på de hela tiden, creepy!
Jenna har tydligen fått tillbaka sin syn!!:O och hon pratar med A och säger att A vet vad han/hon måste göra mot Aria,SpencerHanna och Emily! Spencer och Mona hittar A's lilla tillhåll, åh det är fullt med bilder på de överallt, helt sjukt! Nu vet jag vem A är....jag visste det typ men jag blev ändå förvånad! Jag tänker inte avslöja vem det är, hehe blir inte så kul för er som inte har sett avsnittet. Men gud vad det här avsnittet var bra, åh älskade det!:D

The Secret Circle 1x11 Fire/Ice

Har precis watchat TSC;)
Cassie vill ta reda på mer om sin pappa. Det är "fire and ice dance" och Adam bjuder Cassie men hon tycker att det vore taskigt mot Diana så hon avböjer. Faye vill ta Cassie's kraft med hjälp av Lee, vilket till slut skadar cirkeln. Det här avsnittet var så jäkla bra! otroligt spännande! Det kändes ett tag som om hela cirkeln skulle dö;P Men vad håller Faye på med? Hon kan ju inte lämna cirkeln, och det var ju inte hennes mening att skada någon på festen, men hon måste faktiskt börja tänka efter.

One Tree Hill 9x03 Love The Way You Lie

Har precis kikat på One Tree Hill:)
Haley har fullt upp på cafét och Dan kommer till hennes räddning medan Quinn misstänker att Clay döljer något.
Alex har dumpat Chase och är på turné vilket gör att Chase är ledsen och förbannad på Chris.
Det här avsnittet var awesome! Jag är glad att Haley stod upp för Dan även fast hon inte gillar honom, hahha tycker fortfarande att Chuck är ful som ska vara precis som Chris. I slutet hände det något fruktansvärt med Davis, men fattade inte riktigt vad, så det får jag se i nästa avsnitt:)

Veckans Snygging #2

Hetingen denna vecka är såklart Chad Michael Murray!;) Han är så jävla snygg, tycker jag då;) Kolla bara på honom, jag menar vem kan säga att han inte ser bra ut!?
Han är en skådespelare och troligen (obviously) mest känd för att ha spelat Lucas Scott i One Tree Hill.

Chad har faktiskt också varit med i Gilmore girls, där spelade han the badboy Tristin Dugray som var helt galen i Rory.
Hihi, naw söt han var!;)

The Secret Circle 1x10 Darkness

Har precis kikat på The Secret Circle.
Cassie mår dåligt då hon fått reda på att hon har ond magi inom sig så Adam kommer till hennes räddning. Faye vill ha individuell magi, precis som Cassie. Diana's farmor Kate kommer till stan och upptäcker att det är något som inte stämmer med Dawn och hon tänker ta reda på vad. Diana får reda på Cassie's hemlighet som leder till konsekvenserna att Adam nästan dör. Det visar sig att Kate's avsikter med Cassie inte alls var som de trodde..
Det avsnittet var så himla bra!! Så spännande, typ dör;)
Men jag gillar ingen av de vuxna, de vill ju bara utnyttja barnen!!:O

One Tree Hill 9x02 In The Room Where You Sleep

Nu har jag sett ett avsnitt av One Tree Hill:D
Victoria är sur för att Brooke ska göra modelinjen "Bakerman" tillsammans med sin pappa istället för med henne. Clay fortsätter att gå i sömnen och Quinn blir väldigt orolig, han ska till europa och på grund av sömnproblemen måste Nathan följa med, vilket Haley inte vill. Chase vill att Alex ska flytta in hos honom medan Millicent inte vet hur hon ska säga till Marvin att han har gått upp i vikt.
Det här avsnitttet var skitbra!:) Hahaha kul att när Chuck skulle vara på Chase's "sida" så blev han en Chris Keller wannabe;)

The Secret Circle 1x09 Balcoin

Det blev ett till avsnitt av kära The Secret Circle:)
Cassie och Jake kollar upp hennes familjeträd och försöker lista ut varför hon har separata krafter utanför cirkeln.
Melissa's kusin Holden kommer till Chance Harbor och Diana får åter igen upp ögonen för honom medan Faye och Adam misstänker att Jake döljer något, att han är ute efter nåt. Jane börjar nästan förlora minnet helt och hållet!:O Cirkeln får reda på vem Jake egentligen är medan han ska ta med sig Cassie därifrån och sedan blir hon kidnappad av häxjägarna! Det här avsnittet var skitbra! Blir så irriterad på Charles och Dawn, nu har de ju gjort så att Jane knappt kommer ihåg någonting!!

One Tree Hill 9x01 Know This, We've Noticed

Nu har jag börjat kika på älskade One Tree Hill igen;)
Chris Keller återvänder till Tree Hill, medan Clay går i sömnen som gör att han vaknar upp på lite ovanliga ställen. Brooke och Julian har lite svårt att anpassa sig som föräldrar till tvillingar då de får dåligt med sömn. Davis och Jude ska döpas, Haley blir gudmor och Brooke's pappa Ted blir gudfar. Dan flyttar tillfälligt in i gästrummet hos Haley och Nathan.
Det här avsnittet var sjuktbra! Fick mig verkligen att inse hur mycket jag har saknat serien;) Haha, älskade Haley's min när hon såg Chris, oslagbar!!!! Kul att Brooke's pappa är med, han har väl aldrig visats förut om jag inte minns fel, vilket jag finner lite udda. Haha, det var så himla kul när Clay åkte förbi Julian i bilen med Quinn helt däckad i framsätet;)


The Secret Circle 1x08 Beneath

Nu har jag precis kollat på TSC:D
Cassie är orolig för att hennes mormor inte har hört av sig på några dagar, så hon bestämmer sig för att leta efter henne och hela cirkeln följer med. Cassie kysser Jake under Sanning eller Konka och Faye blir ledsen och springer ut och ser sig själv som liten, vilket får henne att tro att det måste vara för en anledning.
Hatar Faye's mamma, hon är så himla falsk och helt dum!! Det här avsnittet var i alla fall skitbra!:) så himla spännande, blir lite arg bara för att vissa kan komma undan med vad som helst..

Revenge 1x10 Loyalty

Har äntligen sett mitt första avsnitt av Revenge på TVn;)
Det här avsnittet var superbra! Älska!!
"Amanda" berättar för Jack vem hon verkligen är, medan Tyler skapar stora problem för Nolan och Emily som gör att Emily sviker Nolan. Victoria och Conrad ska skiljas, vilket gör att familjen blir uppdelad medan Victoria får reda på att Amanda återvänt. Slutligen börjar Emily fortsätta med sin plan på allvar, för att få sin hämnd...
Måste säga att jag hatar Tyler, åh längtar tills nästa avsnitt!:)

Revenge 1x09 Suspicion

Nu blir det Revenge, sista avsnittet innan jag börjar kolla på TVn;)
Emily får reda på av Nolan att Amanda inte har lämnat staden, och hon blir inte glad. Polisen misstänker Conrad för att ha mördat Frank. Victoria är beredd att betala Declan för att han ska sluta träffa Charlotte.
Ashley upptäckte Nolan och Tyler's kyss!:O
Det här avsnittet var jättebra!:) så himla jukt spännande!!!;D

The Secret Circle 1x07 Masked

Har precis sett detta avsnitt av The Secret Circle.
Det är Haloween i Chance Harbor och Faye övertalar Cassie att ha en fest. Jake är verkligen inte den han utger sig för att vara. Cassie upptäcker att Jake inte berättar allt, medan Adam vill bli tillsammans med Diana igen. Cirkeln blir tillfångatagna av Luke och de andra häxjägarna, men det lyckas fly på grund av att Cassie har ond magi inom sig.
Det här avsnittet var så himla bra! :D Det blir bara mer och mer spännade! Vill verkligen att de ska upptäcka att Jake också är efter de!
'

Chuck 5x07 Chuck Versus The Santa Suit

Japp nu har jag kikat på Chuck igen:)
Det är julafton och viruset är överallt, det ser inte ut att bli en lyckad jul. OMG, Shaw återvänder!!!!!:O:O:O Hahaha, typ skrek rakt ut när jag så honom!;)
Det är han som ligger bakom allt, japp nu vet de det i alla fall. Shaw tar Sarah som gissla, vilket betyder att Chuck och gänget måste komma på en smart plan! En del av den är Chuck som jultomte! Naw gölle då!
Shaw försöker döda Chuck!!:(:( Men såklart lyckades han inte!!! De had en underbar jul, tills Sarah besökte Shaw i fängelset!:O
Det här avsnittet var ett av de bästa, OMG!!:D Jag hatar, hatar Shaw!!! Hoppas verkligen att Morgan o Alex blir tillsammans igen!:)

Pretty Little Liars 2x24 If These Dolls Could Talk

Har precis sett på Pretty Little Liars:)
Jenna tar av bandaget, men har tyvärr inte återfått synen. Sedan ber hon tjejerna om ursäkt, vilket får de tveksamma till att hon faktiskt är A och de fortsätter med sökandet. De börjar fundera om det inte är Melissa som är A, speciellt när hon hotar Spencer. Ella och Byron funderar på att skicka Aria på internat för att hålla henne borta från Ezra. Det slutade med att man fick se att A hade mutat de i dockaffären..
Det här avsnittet var skitbra!:) Älskar Aria och Ezra tillsammans!:) Åh, vill så gärna veta vem A är ;)
Jag tror inte att det är Melissa i alla fall, tror det är någon som man minst anar..

Revenge 1x08 Treachery

Haha, jag måste bara se ett till idag, var ju så himla bra ju! :) Kommer ändå nästan inte kunna se nåt i morgon, det är så mycket i skolan just nu, åh orkar inte!
Lydia har tappat minnet och Grayson's är oroliga för att hon ska komma ihåg vad som hände med henne. "Amanda" flyttar tillfälligt in hos Nolan, medan Emily försöker uppklara röran. Victoria börjar misstänka Emily när Frank hittas.
Det här avsnittet var jättebra!:) Bara inte lika bra som det förra, hehe;) Tycker verkligen inte om att Tyler och  Ashley har "gått ihop" eller vad man ska säga, de ska försöka utpressa Victoria o sånt, ja Ashley är i alla fall inte på Emily's sida längre...

Revenge 1x07 Charade

Hehe, ja nu har jag kollat på Revenge igen då;) Sorry om bloggen blir lite bombad av Revenge just nu, ska ju försöka se till 9 till på torsdag så det är därför;)
Frank ska ta reda på vem Emily egentligen är medan Tyler fortsätter att komma mellan henne och Daniel. Frank upptäcker några av Emily's hemligheter medan Nolan ligger med Tyler:O
och Lydia vaknar slutligen upp ur sin koma!
Det här avsnittet var lika bra som det förra om inte ännu bättre! Åh, det var så himla bra!!!
Vill så gärna se ett till nu, haha;P

Revenge 1x06 Intrigue

Japp har precis kollat på Revenge, det här avsnittet lät jättebra, kika bara på namnet;)
Haha, men det var jättebra också!:) 
Grayson's börjar misstro sin främsta säkerhetsvakt när de får tillgång till en film som Nolan skickat på order av Emily, som visar de sanningen om Lydia. Spänningen mellan Emily och Tyler går inte att dölja medan Jack bestämmer sig för att bekänna sina känslor för Emily. Säkerhetsvakten får reda på att Nolan har en del i filmen och anar att Emily har något att göra med den också. Avsnittet slutar med att Frank/säkerhetsvakten står utanför Emily's hus!!! OMG, creeeepy!!!!:O Det här avsnittet var en av de bästa såhär långt, det var så himla bra!!!:D
Nu måste jag fortsätta, måste få veta vad som kommer att hända! Det var så synd om Jack när han bekände sina känslor för Emily, eftersom hon svarade med att de inte kan ha något tillsammans eftersom hon träffar Daniel. Tyler är som vanligt helt dum i huvudet.-.:O Han förstör för Emily och Daniel hela tiden, han till och med drämde huvudet i en stolpe för att få en "cover story" trovärdig för Victoria, OMG han ska bort!!!!!

Revenge 1x05 Guilt

Det blev ett till avsnitt av Revenge innan Familjen Annorlunda och Maria Wern:)
Victoria har svårt att leva med skulden att hon satte dit Emily's far medan Lydia återvänder för att hämnas på Emily och Victoria. Emily manipulerar Victoria att tro att det var Lydia som gjorde DVD:n som avslöjade allas samtal med Michelle. Lydia är nära att avslöja Emily's hemlighet, något som Nolan förhindrar. Declan och Charlotte blir arresterade medan Lydia råkar riktigt illa ut...
Det här avsnittet var så sjukt spännande! Älskade det! Det slutade så himla bra! Alla är typ ovänner, vilket ger serien ännu mer drama!:)

Revenge 1x04 Duplicity

Nu blev det Revenge igen då;)
Emily ska återigen take somebody down, denna gång är det Dr. Michelle Banks som instutionaliserade henne när hon var liten och separerade henne från sin pappa för gott. Conrad besöker Lydia i hemlighet. Det var Victoria som fick Michelle att istutionalisera Emily, OMG!:O
Tycker att Emily är ganska taskig mot Nolan, jag menar han hjälper ju henne! Men fyfan vad smart hon är!:)
Kolla vad söt hon var när hon var liten!

Revenge 1x03 Betrayal

Har precis sett avsnitt 3 av Revenge:)
Emily ska förstöra för åklagaren som dömde hennes far med hjälp av Nolan. Emily fortsätter att träffa Daniel, medan Victoria har bestämt sig för att få reda på Emily's förflutna.
Det här avsnittet var otroligt spännande, det blir bara bättre och bättre!
Gud va jag älskar Emily! Det är liksom någonting med henne, typ hennes motivation eller nå, men japp hon är bra hon! :)

The Secret Circle 1x06 Wake

Nu har jag sett detta avsnitt:)
Cirkeln har svårt att hantera Nick's död, medan hans storebror Jake har återvänt som gör att han är en del av cirkeln nu när Nick är död. Faye vill hämnas på Jake för att han krossade hennes hjärta. Jake visar mycket uppmärksamhet för Cassie, vilket Faye och Adam inte gillar. De märker att allt inte står rätt till med Jake..
Det här avsnittet var skitbra! Kul att det är lite nya personer som är med, som Nick's bror, måste ju säga att han är skitsnygg!;D


Veckans Snygging #1

The hottie of the week, är Channing Tatum.
Han är så himla snygg! ;)
Channing är en skådespelare och modell, (tror jag?) Han är troligen mest känd för att ha varit med i Step Up, Dear John och G.I.Joe: The Rise Of Cobra. Han har ganska många nya filmroller det här året som jag vill se!
21 Jump Street och The Vow vill jag absolut se!:D

Revenge 1x02 Trust

Jag började denna morgon med ett avsnitt av Revenge:)
Emily fokuserar på sin nästa måltavla, Bill familjevännen som vittnade felaktigt i rättegången som dömde hennes far och Victoria börjar bli misstänksam mot Emily.
Emily har sin första date med Daniel, Victoria's son.
Det här avsnittet var jätte spännande! Emily är så sjukt smart!
Jag ska försöka se klart de avsnitten som redan har gått på TV så jag kan börja kolla där. Det är avsnitt 10 som kommer på torsdag, på 3 kl 21.00-22.00:)

The Secret Circle 1x05 Slither

Det blev ett till avsnitt av The Secret Circle innan sängen;)
Melissa har blivit besatt av en demon, och Cassie har svårt att hålla hemligheten om att hon vet att hon är en häxa från sin mormor. Gänget försöker komma på ett sätt att få ur demonen ur Melissa. Slutligen berättar Cassie allting för sin mormor så att hon ska kunna hjälpa de med Melissa.
Det här avsnittet var jätte spännnade! Jag kunde inte slita ögonen från skärmen! Det är nu som det börjar hända saker:) Serien är faktiskt väldigt lik Charmed, med demoner formlar och skuggornas bok;)
OMG, en hemsk sak hände i slutet!:( Åhnej!!

Revenge 1x01 Pilot

Nu har jag börjat på denna underbara serie!:) Detta avsnitt var jättebra! super spännande!
Emily Thorne flyttar till Hampton's för att få hämnd på de som förstörde hennes familj. Emily får reda på hemligheter som hon utnyttjar för att såra personerna lika mycket som de sårade henne.  Det var rolig att se Connor Paolo (Eric van der Woodsen i gossip girl) i denna serie.

Melo

Japp, nu är Melodifestivalen över!!! Är så himla glad att Loreen vann!!! Hon var så sjukt bra!:D Förstår inte varför Lisa Miskovsky fick så några röster, tyckte faktiskt att hon var en av de bästa! Och varför hade Ranelid brun utan sol eller vafan det var i ansiktet!? Hur tänkte han då? Det var ju alldeles orange!:O
Japp, förvånad är jag nog inte, ja han kom ju på tanken att vara med i Melo så det bevisar väl allt..
Men Ana Gina, åh älskar den tjejen! Hon är så himla rolig, ja hon är bara sig själv helt enkelt!
Tack o lov för Loreen!;)

The Secret Circle 1x04 Heather

Det blev lite The Secret Cirlce kik nu:D I det här avsnittet försöker de ta reda på vad som hände med Heather Barnes.. Det blev jätte spännande när de hittade henne och hon är liksom alldeles borta, hon måste ju vara det av en anledning... så det har antagligen något att göra med häxkrafter, undra vad som hände egentligen? Det verkar som det var Cassie's mamma som lade en formel på Heather och nu vill Cassie ta bort den för att få reda på vad som hände i olyckan för flera år sedan. Det visar sig senare att allt inte var som de först trodde, oops..
Det var skitläskigt när Faye blev jagad av Heather!!!:O Typ dog!
Nästan i slutet blev Heather påkörd, OMFG!!!!!!!:O:O

Revenge

Min kompis tipsade mig om serien Revenge, så jag har tänkt mig att jag ska börja se den snart men precis som med One Tree Hill vet jag inte riktitigt när, det kan kanske bli i dag, jag får se:)
Serien verkar faktiskt jättebra!!:D Lääängtar!!
Här kommer en trailer:

One Tree Hill

Som ni kanske har märkt, så har jag inte kikat på One Tree Hill på ett tag.
Jag har tagit liten paus mellan nionde säsongen, men nu tänkte jag snart börja kolla på säsong 9.
Den här säsongen verkar hur spännande som helst, skitläskigt!!! (kolla in trailern nedanför)
Det bästa är ju att Lucas ska komma tillbaka!!!:D Det ska bli spännande att se Chris igen också även om han ofta skapar många problem så gillar jag honom (ibland) Ja, det händer saker när han är med;)
Här kommer en trailer:

The Secret Circle 1x03 Loner

Såg ett till avsnitt av The Secret Circle! En man attackerade Cassie, han säger att han kände hennes mamma och vet att hon också är en häxa och Isabel börjar ställa frågor om sin olycka och har minnesbilder av Faye, vilket gör att de hotas att avslöjas. Det är skoldans och Cassie bestämmer sig för att gå med Adam's vän, Luke fastän hon hellre vill gå med Adam..
Det här avsnittet var amazing!:D Jätte spännande! Jag måste säga att jag verkligen ogillar Dawn och Charles, värsta psychos..uää creepy;)
Nu blir det sängen för mig, måste upp tidigt i morrn och åka skidor;)
Ha det bra!

The Secret Circle 1x02 Bound

Kikat på TSC nu:) Åh, älskar den serien!;)
I det här avsnittet vill Cassie komma så långt bort från cirkeln som möjligt så hon försöker bli vän med Isabel, medan deras krafter goes out of control. Därför vill Diana binda cirkeln men Faye tycker om att hennes krafter har blivit starkare och därför vill hon inte göra det då hennes krafter som individ kommer att bli svagare om de binder cirkeln. Faye var inblandad i en rejäl olycka och det hade slutat riktigt illa om inte hennes mamma Dawn hjälpt till...så jag antar att alla inser att de nästan måste binda cirkeln, vilket de också till sist gör!

The Secret Circle 1x01 Pilot

Nu har jag sett på första avsnittet av The Secret Circle.
Det var jättbra!:)
Cassie som är huvudpersonen flyttar till sin mormor efter mammans död. Alla där vet saker..de vet redan allt om henne innan Cassie hunnit berätta något. I den nya skolan träffar hon den mystiska killen Adam.
Cassie har blivit kompis med Diana och har upptäckt att hon är tillsammans med Adam, och problem uppstår. När Cassies bil tar eld och Adam lyckas rädda henne och släcka elden bara sådär, upptäcker Cassie att det är nåt skumt med honom... och med alla andra också visar det sig..;)


TSC

Jag tänkte börja kolla på The Secret Circle, men får se om det blir idag..
Har velat kolla på den ett tag, men ja ville vänta tills jag såg klart några serier, tycker att det är ganska jobbigt att kolla på för mycket olika;) Den här serien verkar i alla fall vara jättebra!
Ungefär som Charmed skulle jag tro, eftersom den här också handlar om häxor;)
Här kommer en trailer:

Chuck 5x06 Chuck Versus The Curse

Idag blev det Chuck igen då;)
Det här avsnittet var skit bra! 
CIA  skulle komma och arrestera Chuck,Casey o Sarah för mordet på Decker.
Som tur var så varnade Beckman de, så de hann fly innan.
Sedan dyker Robyn Cunnings, en CIA agent  upp i Casey's lägenhet, men Morgan och Alex förklarar sig ur situationen genom att säga att de har ett förhållande.
Chuck o Sarah försöker lista ut vem som är efter de, alltså vem som Decker jobbade för, medan Ellie och Awesome är på en dejt, och "låtsas" vara spioner och sedan blir de ovetandes kidnappade av Robyn. Chuck och gänget har 3 timmar på sig att leverera viruset, annars dör Ellie och Awesome!!:O
De lyckades rädda de i alla fall , men det slutade med att viruset slog ut massor av datorer och TVn!!:O
NOOOOOO!!!

Chuck 5x05 Chuck Versus The Hack Off

Nu har jag kikat på ännu et avsnitt av älskade Chuck. I det här avsnittet ska Chuck o Sarah göra Decker en tjänst så att Casey kan gå fri. De ska försöka hitta och förstöra ett virus som slår ut alla datorer o grejer..och till deras hjälp får de Gertrude;)  Älskade att se Chuck vid datorn igen, längesen det...fick mig att tänka på hur han var i säsong 1, naw XD Sedan går de med i en "nudistklubb" för att träffa  vetenskapsmannen Colin Davis, som skapade viruset. Sedan blev det såklart fight!!!!! Sedan visade det sig att Decker hade lurat de, han tänker släppa ut viruset och låta Chuck och hans team ta skulden, då han har foton av de tsm med chippet. Det slutade med att Decker sprängdes, yey!:D och Gertrude o Casey kysstes, naw!




Desperate Housewives s2

Nu har jag sett klart på andra säsongen av Desperate Housewives.
Den här säsongen var så himla bra! Spännande hela tiden, breath takening ;)
Det slutade med att Bree nästan blev mördad, å en person blev påkörd precis innan han skulle fria till en mycket speciell dam...han måste verkligen klara sig! Alltså alla är verkligen skumma i den här serien, alla har något att dölja, alla är psychos eller mördare...men så bor de ju i Wisteria Lane också, god älskar det området! ;)

RSS 2.0