Life Unexpected 1x04 Bong Intercepted

Nu har jag sett detta avsnitt av Life Unexpected:)
Lux blir avstängd från skolan medan Baze blir upprörd när Ryan och Cate ska hosta en radioshow på baren tvärs över gatan.
Så synd om Lux när alla får veta sanningen, men hon borde inte ha ljugit å andra sidan var hennes vän taskig som lämnade henne för det. Det var faktiskt dålig stil av henne att berätta för alla om Ryan och Cates förlovning.
Men det löste sig tillslut..;)

Life Unexpected 1x03 Rent Uncollected

Hahah, blev ett till avsnitt;)
Det är en gängfight på Lux skola så Cate förflyttar henne till sin egna gamla skola. Baze berättar för sina föräldrar om Lux och de vill ha en middag så de kan träffa Cate och Lux.
Hahah, så awkward middag...speciellt när Cates mamma och syster också dök upp..det var ju lite jobbigt där när alla börja bråka om vem som är mest lämpad att ta hand om Lux.
Lux pojkvän är så snygg btw;);)

Life Unexpected 1x02 Home Inspected

Har precis kollat på detta avsnitt av Life Unexpected:D
En socialarbetare ska komma och inspektera Cate och Bazes hem medan Lux pojkvän Bug och hennes bästavän Natasha tycker att hon ska återvända till sitt gamla liv och deras plan.
Det här avsnittet var awesome!! Hahahha så kul när Baze låter Lux köra bilen!!!;);) Älskar honom, han är så skön;)

Life Unexpected 1x01 Pilot

Har börjat kolla på serien Life Unexpected:D Den är ungefär som Gilmore girls, vilket är super!
Britt Robertson som spelar Cassie i The Secret Circle spelar även huvudrollen i denna serie.
Lux är femton år och har bott i fosterhem hela sitt liv, hon letar reda på sin pappa Nate Bazile så han kan skriva på ett papper som gör att hon blir fri och inte längre behöver bo i fosterhem. Hon får reda på att hennes mamma är Cate Cassidy som känd från en radioshow. Det slutar med att Cate och Nate får delad vårdnad om Lux.
Det här avsnittet var superbra! Det var roligt, sorgligt och bara jätte bra!:) Så himla bra att allt löste sig i slutet!!

Gossip Girl 5x15 Crazy, Cupid, Love

Har precis sett dagens avsnitt av gossip girl:)
Ni kanske ska vara försiktiga när ni läser om ni inte har sett avsnittet, jag avslöjar inget major eller så men ni kanske ändå inte vill veta något om vad som kommer hända:)
Det är Alla hjärtans dag på Upper East Side och Blair kan inte motstå att försöka få ihop Dan och Serena medan Georgina väcker ännu mer drama då hon bestämmer sig för att gästa Nates fest.
I det här avsnittet återvände Ivy och det var spännande att se henne igen, speciellt eftersom hon träffade Charlie. Det var bra att Charlie fick reda på vem Ivy låtsats vara. Undra vad hon kommer göra med den informationen?
Åh, Dan är ganska dryg nu tycker jag. Kan han inte bara gå vidare och inse att Blair aldrig kommer välja honom framför Chuck, så irriterande att han ska springa till henne med blommor hela tiden-.- Längtar redan tills nästa avsnitt:)

Veckans Snygging #8

Snyggingen denna vecka är.. Ian Harding;)
Han är en skådespelare och antagligen mest känd som Ezra Fitz
i Pretty Little Liars:) btw är det bara jag som tycker att han påminner om Tom Welling?;)
Hahhhaa jag älskar Ian Harding och Holly-Marie Combs "krig" på Twitter, haha det har till och med ett namn nu: The Hollian Wars...älskaa!!!:D:D Tycker verkligen att de två är gulliga tillsammans, skulle vara jättekul om de blev tillsammans nu när Holly är singel!;)
(Läs nerifrån och upp;))

Chuck 5x10 Chuck Versus Bo

Har precis sett detta avsnitt av Chuck;)
Det är dags för Chuck och Sarah's sista uppdrag, de ska leta efter något från Morgan's förflutna som intersekten medan Jeff och Lester fortsätter med deras eget uppdrag.
Det här avsnittet var awesome! Sjukt spännande! Hahaha, Jeff och Lester var så roliga när de skuggade de!! Men slutet, OMFG...typ dog då!!!!!! Vad kommer hända nu???:O:O

New Girl 1x03 Wedding

Har nu sett dagens avsnitt av New Girl, asbra som vanligt!:) (Y)
I det här avsnittet var det dags för bröllop där Winston ska vara marsalk, eftersom Caroline också skulle vara där, låtsas Jess vara Nick's flickvän. Hahhah Jess är så himla skön, älskar henne!! Hon bjuder verkligen på sig själv, so what om hon är lite konstig!? Jag menar huvudsaken är att man är sig själv:)


The Secret Circle 1x15 Return

Har precis sett detta avsnitt av The Secret Circle:)
Jätte längesedan jag såg det nu, oj vad jag har saknat det!<3
Cassie träffar sin pappa, men hon blir misstänksam när han vill ha tillbaka medaljen, det slutar med att hon blir tillfångatagen av häxjägarna. Diana och Faye blir oroliga när Melissa går på en fest hos Callum.
Det här avsnittet var jätte bra! Lee är så himla snygg!;) hihi. Kul att man äntligen fick se Cassie's pappa!:D Fett awesome!

Revenge 1x16 Scandal

Har precis sett denna veckas avsnitt av Revenge:)
Mordet skakar om i Hamptons och någon måste hållas ansvarig. Emily blir bekymrad och Jack undrar vart Amanda har tagit vägen. Det här avsnittet var superbra!:) Men jag fattar inte, varför säger inte han att det var självförsvar!? Hur kan han åtalas för mord?? Man fick också reda på vem den tredje personen var och Emily visste om det, men man ju förstår varför hon inte sa något.. Längtar tills nästa sjukt mycket!:)
Så gulligt att Emily och Charlotte börjar komma nära varandra, hoppas hon får reda på sanningen om Emily snart.

Buffy The Vampire Slayer s1

Nu har jag sett färdigt på denna säsong av Buffy The Vampire Slayer:)
Hela säsongen var jätte spännande! Gillar verkligen Sarah Michelle Gellar!:) Hon är en underbar skådespelerska.
Det var jätte nära att jorden gick under i slutet ,men som tur var förhindrade de det. Det var konstigt att Buffy dog, men sedan helt plötsligt var hon inte det längre! Fast å andra sidan är ju typ allt i serien orealistiskt;)
Undra vad nästa säsong har att bjuda på!? De får jag snart se..;)

The Lying Game 1x19 Weekend Of Living Dangerously

Nu har jag precis sett detta avsnitt av The Lying Game:) Det var ett tag sedan jag såg det nu..
Emma vill ta reda på vad som verkligen hände mellan Sutton och Ethan men han undviker henne och Sutton vill bara få henne att packa för gott. Thayer börjar kolla upp Rebecca's förflutna medan Kristin är misstänksam mot Ted. Det här avsnittet var jätte bra!:) Emma och Ethan kom äntligen på vad Sutton gjort, tack o lov!:)
Alec friade till Rebecca, OMG!? Men jag tror inte hon gillar honom speciellt inte eftersom Ted visade sig vara hennes livskärlek! Hon är up to something, det vet jag..

Buffy The Vampire Slayer

Jag har börjat kika på första säsongen av Buffy The Vampire Slayer. Det är verkligen jätte bra!:) Jag tycker att det påminner väldigt mycket om Charmed;)
Serien handlar om: Buffy Summers som flyttar till Sunnydale efter att ha blivit relegerad från sin gamla skola. Hon är "the slayer", den utvalde att döda vampyrer och andra varelser. Tillsammans med sina vänner Willow och Xander plus skolans bibliotikarie Giles som även är väktare, skyddar hon staden från ondska.

Gossip Girl 5x14 The Backup Dan

Nu har jag sett dagens avsnitt av gossip girl:)
Georgina fortsätter med sina intriger medan Serena, Chuck och Nate letar efter Blair.
Det här avsnittet var jätte spännande! Det verkar som om det var Dan som läckte videon till gossip girl, men vet inte riktigt om jag tror på det och i det här avsnittet dök den riktiga Charlie upp igen. Jag hoppas verkligen att de snart inser vem hon är. Ville inte att Blair skulle åka med Louis!:O Tycker så synd om henne! Längtar redan till nästa och vad som helst kan ju hända när Georgina är gossip girl!

Melrose Place, who said they weren't badass?

Här kommer massor av fighter från Melrose Place. Nästan alla från säsong 3. Jag älskar låten, den passar så bra till!:D


Veckans Snygging #7

The hottie of this week är Joshua Bowman;)
Känd för mig som Daniel Grayson i Revenge:D  Han är så otroligt snygg!!!
Ni kanske börjar se ett mönster, jag har nu upptäckt att jag tycker om ganska mörka killar, de med svart hår och mörka ögon;) Det ryktas ju att han och Emily VanCamp som spelar Emily i Revenge har ett förhållande, skulle vara så otroligt kul om det faktiskt var så!:D



Memorable quotes #2

Här kommer några av de mest minnesvärda quotes från gossip girl, oc och gilmore girls:)


Awkward 1x10 No Doubt

Har preis kikat på detta avsnitt av Awkward:)
Jake berättar för Liz om kyssen och det slutar med att Jenna blir slapped. Jake bjuder ut Jenna på deras första date.
Det här avsnittet var jättebra!:) Naw, Matty var så gullig när de var på date. Det var bra att Jake dumpade Liz, hon är så elak och dryg. I det här avsnittet blev Tamara och Jenna vänner igen, yey!:)

One Tree Hill 9x09 Every Breath Is A Bomb

Har precis kikat på One Tree Hill:)
Haley och Dan kommer på en plan för att hitta Nathan och de är villiga att göra vad som helst för att göra just det.
Xavier fortsätter att komma nära Brooke och det skrämmer henne.
Det här avsnittet var awesome! Älskade Haley's badass stil, hon är underbar:) Xavier är så jävla creepy, varför kan han inte bara låta de vara!? Tycker så himla synd om Chase och Clay! Chase ser ju ut att hamna i fängelset eftersom Chuck ljög och det var så synd om Clay när Logan lämnade honom kvar i rummet efter han fick veta sanningen.

Ringer 1x18 That Woman's Never Been A Victim Her Entire Life

Har precis sett detta avsnitt av Ringer:D Ett tag sedan nu, har verkligen saknat det!
Bridget misstänker att det är Olivia som ligger bakom allt medan Juliette försvinner spårlöst.
Det här avsnittet var jättebra!:) Äntligen berättade Juliette för Bridget om bluffen med Carpenter och Tessa. Man fick också veta vad som hände med Tyler. Troligen var skytten utsänd av Macawi för att döda Bridget.
Det blir bara mer spännande för varje avsnitt. Gillar inte Siobhan alls, kan inte förstå varför hon skyller Sean's död på Bridget!:O

Awkward 1x09 My Super Bittersweet Sixteen

Har precis sett detta avsnitt av Awkward:)
Jenna fyller sexton och allt ser ut att bli hemskt då hon failar sin uppkörning och inser att hon inte har någon att fira med.
Detta avsnitt var awesome!:) Hahhaha, pinsamt när Valerie rappar för henne i matsalen, hahah men det var superkul också!:D Naw så gullig Matty var i slutet, så glad att de blev sams och när Matty sa att han vill ha ett förhållande med henne blev jag så otroligt glad! Måste bara säga att han är skitsnygg!;)

Awkward 1x08 The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch

I går såg jag detta avsnitt av Awkward:)
Jenna's mamma's BFF Ally kommer på besök och de bestämmer sig för att ordna en fest åt Jenna medan hennes pappa är borta. Dagen efter är Jenna bakfull och kan bara komma ihåg att hon kysste någon, så nu gäller det att ta reda på exakt vad som hände.
Det här avsnittet var superbra!:) Haha, kul att Ally kallar Jenna för Little Bitch!;) Men så jävla sjukt att hon drogade henne? Hur tänkte hon då? Tamara visade sig vara en hycklare då hon tydligen skrivit det där brevet till Jenna, vem gör så? De ska vara bästa vänner och hon kunde inte vara ärlig!? Angående det som Jenna sa till Matty, så var det väl ganska sant, men jag tycker inte att Matty ska vara sur på henne, hon sa ju bara sanningen! Plus att hon var så full...-.-

One Tree Hill 9x08 A Rush of Blood to the Head

såg det här avsnittet när jag var borta, så nu kommer en liten recension:)

Dan och Julian fortsätter sitt sökande efter Nathan medan Haley blir tillkallad till bårhuset för att identifiera ett lik. David återvänder och Quinn får reda på att han dejtar Lauren som visar sig vara gravid. Clay får reda på en sak om Logan medan Chase blir arresterad.  Det här avsnittet var super bra! Det blir bara mer spännande för varje avsnitt som går. Jag tycker så synd om Haley, det är så hemskt att inte veta någonting och se hur lite poliserna faktiskt gör. Det var bra att Chase ingrep, men jag undrar vad som egentligen hände? Slog han ihjäl honom?:O Det återstår att se...

 

 


New Girl 1x02 Kryptonite

Har precis sett denna veckas avsnitt av New Girl:)
Jess träffar den nya rumskompisen Winston, som har kommit hem efter att ha spelat basket i Lettland. Alla övertalar Jess att hämta sina saker från Spencer efter att hon haft sönder tvn.
Det här avsnittet var jättebra!:) Älskar Jess, hon är så skön! Haha, så kul när hon har sönder tvn! Ska bli så kul att se nästa avsnitt:)

Revenge 1x15 Chaos

Har precis kikat på detta avsnitt av Revenge:D
Det är dags för Emily och Daniel's förlovgningsfest Fire & Ice och allt blir till fasa när Emily's plan tar en oväntad vänding som sätter de hon älskar i fara.
Det här avsnittet var så otroligt bra!:) Det var det avsnittet som visades lite grann i det första btw;) Har alltid längtat efter detta avsnitt!!! Jag visste att det var Tyler som låg bakom, han är helt sjuk!:O
I det här avsnittet bryter allt ut i kaos...återstår att se vad som händer nästa vecka!!!

Awkward 1x07 Over My Dead Body

Har watchat lite Awkward;)
En teater om rattfylla hålls på skolan och Jenna får rollen som offret. Jake bekänner sina känslor för Jenna medan Matty äntligen kramar om henne inför andra.
Det här avsnittet var awesome! Valerie är ganska sjuk!:O Hon är jätte pinsam!;)

Awkward 1x06 Queen Bee-atches

Har precis sett detta avsnitt av Awkward:)
Jenna och hennes mamma går på ett välgörenhets event, synd bara att det är hemma hos Sadie och det blir ännu mer awkward när hon träffar både Matty och Jake där.
Det här avsnittet var jättebra!:) Man märkte att Matty blev jätte svartsjuk när Jake berättade att han kysst Jenna, naw så söt han var! I sånna fall vill jag att hon ska vara tillsammans med Matty, tycker att Jake är lite konstig plus att han redan har en tjej.

Awkward 1x05 Jenna Lives

Såg det här avsnittet av Awkward igår:)
Jenna upptäcker att hon har en konstig stalker och tror att Matty inte vill vara tillsammans med henne på grund av hennes rykte.
Det här avsnittet var superbra!:) Men jag vet inte, jag tycker inte att hon ska vara med Matty, i alla fall inte om han inte vill vara med henne. Haha, hennes föräldrar ärså roliga, älskar de!:) Tänk att hon kysste den där blonda killen i slutet? :O (har glömt hans namn just nu;))

Revenge 1x14 Perception

Har precis kollat på Revenge:)
Det är snart dags för Emily och Daniel's förlovningsfest och hemligheter avslöjas gång på gång, medan Nolan försöker ta tillbaka ett band som Jack hittat av misstag.
Det var någon som hade brutit sig in hos Emily och hittat den där luckan i golvet och tagit lådan, så den personen vet vem Emily egentligen är!:O Åhnej:( Undra vem det var?? Kanske Ashley, eller Tyler? Det här avsnittet var awesome, längtar tills nästa!:D

Melrose Place s3

Nu har jag sett hela tredje säsongen av Melrose Place. Den här säsongen var helt klart den bästa!
Super spännande! Melrose Place är lite som Desperate Housewives i alla fall den här säsongen.  Precis som i Desperate Housewives bor de i ett område, där ingenting är som det verkar. Hämnd, avundsjuka och kärlek är deras vardag och som i Desperate Housewives är det alltid människor som kommer in i deras liv för att skada dem och de kan inte lita på någon. Nu ska jag börja kolla på fjärde säsongen, måste ju veta vad som händer med alla i explosionen, hur det gick för Jake och Jess i deras fight och om Matt kommer bli fri?


Melrose Place s3 disc 8

Jake kastar ut Jess från sin lägenhet när han upptäcker att Jo och Jess träffat varandra bakom hans rygg medan Jane lyckas få bort Sydney från Mancini Design. Brooke ändrar en lapp som Alison skrev till Billy medan Kimberly får Amanda att tro att Michael är galen. Matt blir arresterad för mord medan Alison får veta att Brooke och Billy ska gifta sig och hon återvänder hem. Jo blir misshandlad medan Kimberly vill göra sig av med sina fiender i en explosion.

I slutet hade Kimeberly planterat bomber i lägenheterna, och precis i slutet tryckte hon av. Det värsta är att Alison är kvar inne i lägenhet… Vad kommer hända? Längtar :D Det här avslutet var super bra!
Jag visste att man inte kunde lita på Jess, han är ju helt psycho!:O Det var synd att Brooke och Billy gifte sig, han ska vara med Alison! Hatar Brooke, hon är så falsk!:(


New Girl 1x01 Pilot

När jag var i Åre såg jag den nya serien New Girl med Zoey Deschanel i huvudrollen.
I det här avsnittet:
Efter ett dåligt förhållande flyttar Jess in hos tre killar. Hon är positiv, lite konstig, sårbar och ärlig, men mest av allt är hon hilarious! Haha hon är jättesöt och sjunger hela tiden.
Det här avsnittet var hu rroligt som helst, älskade det !:D;D
Den här serien ska jag definitivt fortsätta kolla på:)

Gossip Girl 5x13 G.G.

Har precis sett detta avsnitt av Gossip Girl:)
Det är snart dags för Blair's bröllop, Chuck försöker rädda det medan Georgina återvänder och försöker göra det motsatta. Serena avslöjar äntligen sina känslor för Dan.
Det är avsnittet var jätte bra!:) Åh vad irriterande att de gifte sig, hon ska ju vara med Chuck!:O
Plus att Louis inte vill ha ett riktigt äktenskap med henne, usch hatar honom!:(:(   Stackars Blair!
Georgina gjorde avsnittet ännu mer spännande, hoppas vi får se mer av henne i fortsättningen:)

Melrose Place s3 disc 7

Amanda hamnar på sjukhus medan Alison blir outhärdlig på jobbet. Jess flyttar hem till Jake och Sydney blir genast misstänksam. Amanda och Brooke får bort Alison från D & D medan Jo och Jess inleder ett förhållande.

Jag litar inte på Jess, jag vet inte riktigt varför men det är bara något med honom. Vill verkligen inte att han ska vara tillsammans med Jo. Alison var verkligen en bitchig chef, jag tror inte att hon klarar av att ha så mycket ansvar så det var kanske lika bra, men hon kunde åtminstone ha fått ett jobb där! Jävligt taskigt av Brooke må jag säga, att hon låtsades vara på Alison's sida. Gillar Brooke lika lite som jag gillar hennes förhållande med Billy. Sydney fortsätter att hamna i trubbel, kan inte förstå att hon fortfarande vill ha kvar Michael i sitt liv efter allt han har gjort!?  Kimberly är uppenbarligen up to something, lite småläskigt när hon satt och klippte ut Michaels ögon på foton av honom.

 

 


Awkward 1x04 The Scarlet Eye

Jenna försöker definera sitt förhållande med Matty, om de ens har något förhållande? Medan Tamara och alla andra inblandade i hånglandet i poolen dyker upp med ett rosa öga.
Det här avsnittet var jätte bra!:) Jag tycker inte att Jenna ska vara med Matty, han vill ju inte ens vara tillsammans med henne på riktigt!:O Det var jätte kul när hennes föräldrar var höga!;)

Chuck 5x09 Chuck Versus The Kept Man

Har sett detta avsnitt av Chuck too;)

Chuck, Sarah och Casey ska beskydda Gertrude
medan Jeff misstänker att det är något som inte stämmer på Buy More.
Sarah tror att hon är gravid medan Devon låtsas vara spion för att rädda alla.

Det här avsnittet var jätte bra! Så synd att det visade sig att Sarah inte var gravid, hon och Chuck skulle bli så bra föräldrar, men jag tror att de kommer få barn snart! Eller jag hoppas det i alla fall. Naw Gertrude och Casey är så söta tillsammans! Måste ju säga att Devon var en fräck spion, haha. Synd att deras plan inte funkade! OMG hur ska det bli nu när både Jeff och Lester vet!?


Ringer 1x17 What We Have Is Worth The Pain

Har även sett underbaraste Ringer;)

Tyler har blivit mördad, Siobhan och Henry vet vem den skyldiga är medan 
Andrew misstänker att Bridget har något som tillhör honom.  
Malcolm är försvunnen och Bridget misstänker att Andrew ligger bakom.

Det här avsnittet var amazing!:) Så otroligt spännande! Speciellt i slutet när Andrew blev skjuten, omg vad ska hända här näst??:O


Melrose Place s3 disc 6

På denna underbara disk:

Det hettar till mellan Amanda och Michael medan Jane och Jake börjar dejta. 
Alison tar över D & D. medan Jakes mamma dör, 
och han och hans bror Jess hittar till slut ett sätt att förlåta varandra.
Kimberly blir vansinnig då hon får veta att Michael ljugit för henne.

Denna disk var jätte bra! :D

Vill verkligen inte att Michael och Amanda ska vara tillsammans,
han bara fortsätter att vara otrogen hela tiden, usch fattar inte varför Kimberly älskar honom?
Men å andra sidan kan man inte riktigt styra över sina känslor. 
Jag vill inte heller att Jake och Jane ska vara tillsammans, det var lika bra att de gjorde slut.
Tycker att han passar bättre med någon som Jo. Även om jag inte gillar Kimberly’s personlighet och sådant så måste jag medge att jag har kommit att börja gilla henne! 
Älskar att hon är så motiverad och gör allt för att få som hon vill men det är bra att hon är med i serien för hon bidrar med så mycket som gör att den blir så bra;)

 


Veckans Snygging #6

Snyggingen of this week är Jesse Metcalfe;)
Ja, ni ser ju själv hur snygg han är!
Han är en skådespelare och troligen mest känd för rollen som John i filmen John Tucker Must Die:)
Det är jätte många som jag känner till som är med i den filmen.
Sophia Bush som spelar Brooke i One Tree Hill är med, Penn Badgley/ Dan från gossip girl, Arielle Kebbel a.k.a Lindsey från Gilmore girls, och så Jesse Metcalfe som John i Desperate Housewives;)

Melrose Place s3 disc 5

Jag har sett denna disc av Melrose Place:

Jo’s son Austin har blivit kidnappad av barnvakten medan Caitlin och Peter försöker få Amanda avskedad. Kimberly's psykologiska test bevisar att hon är för ostabil att arbeta på sjukhuset medan Amanda får reda på att hon är svårt sjuk. Sydney blir beskylld för att ha vandaliserat Shooters.

Reed’s föräldrar är helt sjuka, usch ryser!Så himla hemskt att Jo inte får behålla Austin, hon är ju en jätte bra mamma!! WTF!?Men man förstår ju ändå att han kanske får det bättre hos någon annan än i kriget mellan Jo och Carters’.. Sydney blir ännu en gång inte trodd, stackarn! Synd bara att hon inte inser att det är Rikki som ligger bakom. Blir så irriterad att de inte tror på henne! Hatar när personer beskyller andra för att gjort saker när de inte har ett endaste bevis!! Sydney är faktiskt en person som jag gillar till och från, men för det mesta gillar jag henne. Hon kan vara elak och så ibland men hon är självständig och vågar säga ifrån, plus att hon bidrar med a hell of a lot drama till serien ;)


Uppdatering

Nu har jag kommit hem, visst känns det lite tråkigt men ändå skönt att vara hemma:)
Snart kommer massor av uppdateringar på alla serier som jag har sett medan jag har varit borta;)

Bloggpaus

Tänkte bara  berätta att jag ska ta en bloggpaus i en vecka, för jag ska åka till Åre i morrn!:D:D Är jätte excited!!!
Kommer bli så skönt att komma bort och åka lite skidor!:) Synd bara att det tar sex timmar att åka dit, men men det är det verkligen värt! Men vi hörs när jag kommer hem, puss!
Haha, här kommer en random bild;)

Ringer 1x16 You're Way Too Pretty To Go To Jail

Har precis kikat på detta avsnitt av Ringer!:) Längesen jag så det nu, har verkligen saknat det!
Bridget får reda på något om Andrew medan Henry inser att Bridget vet mer än hon borde. Siobhan låtsas vara Bridget och bedrar Malcolm. De här avsnittet var skit bra!:D Siobhan är som vanligt jätte dum! Stackars Malcolm!:O I det här avsnittet fick man reda på mycket om Machado, att han bland annat kände offret som Bodaway mördade, vilket var interessant. I slutet hittade Bridget, Tyler död:O:O

Gossip Girl 5x12 Father and the Bride

Har precis sett tolfte avsnittet av Gossip Girl!:D
Blair förebreder sig för sitt uppkommande bröllop med en svensexa men det ser ut som att någon vill göra den till en oförglömlig natt. Nate allierar sig med Gossip Girl för att få ihop bevis från olyckan medan Serena och Dan fortsätter "dejta" för att skydda Blair. Det här avsnittet var jättebra! Fullt av drama och jätte spännande!:D Serena verkar ha riktiga känslor för Dan!:o
Blair in trouble? Det kan man nog med säkerhet säga...

Melrose Place s3 disc 4

Har precis kollat klart på disc 4 av Melrose Place säsong 3. Den här discen var super bra!:)
Alison blir vän med quarterbacken Terry och får ett återfall medan Billy gör slut med Susan.
Bruce tar självmord och Amanda tar över D & D medan Jo äntligen får tillbaka sin bebis medan Jeffrey gör slut med Matt för att han behöver ha tid för att hantera sin sjukdom. Så jävla irriterande att Kimberly ringde till Reed's mamma och sa att bebisen lever! Och jag är inte förvånad heller... Gillar verkligen inte Amanda, hon är så bitchig hela tiden och jätte taskig mot Alison. Men ja hon ger ju drama till serien i alla fall;) Peter är så jävla sliskig, nu är han otrogen mot Amanda, åh inte en till Michael!:O

Veckans Snygging #5

Snyggingen denna vecka är Drew Fuller:D Han påminner mig faktiskt om Milo Ventimiglia, kanske därför han är så snygg, haha.
Han är en skådespelare och var med i Charmed, där spelade han Piper och Leo's son Chris:)

Charmed<3

Här kommer en jätte bra video om Charmed!:D Åh, älskar den serien!
En av de bästa som någonsin gjorts<3

Awkward 1x03 The Way We Weren't

Har precis kikat på Awkward:)
Matty bjuder in Jenna till en fest, och hon undrar om han äntligen vill visa deras förhållande öppet och Jenna upptäcker att hon har många saker gemensamma med Jake. De här avsnittet var superbra!:) Jake är så himla gullig!


Awkward 1x02 Knocker Nightmare

Har precis kikat på Awkward, hahah älskar det namnet;)
Sadie och Lissa tar en nakenbild på Jenna i omklädningsrummet och skickar den till alla i skolan som väcker väldiga reaktioner. I slutet kommer äntligen Matty hem till henne och de kysser varann. Det här avsnittet var superbra!:) Älskade det!

The Secret Circle 1x14 Valentine

Nu har jag precis watchat The Secret Circle:)
Faye och Melissa har en alla hjärtansdag sleepover för de själva, Cassie och Diana, men det hela går lite över styr när Melissa bjuder Diana på "Devil Spirit". Cassie ser andar som är ute efter medaljen och det slutar med att Adam nästan dör. Det här avsnittet var jätte spännande!:)

Awkward 1x01 Pilot

Har precis sett första avsnittet av serien Awkward. Den handlar om Jenna som får väldigt mycket uppmärksamhet när hon råkar ut för en olycka som alla tror var ett självmordsförsök. Det här avsnittet var jättebra!:) super roligt!
Hon som spelar Jenna var med i One Tree Hill förut, där spelade hon Brooke's fosterdotter Sam.

Revenge 1x13 Commitment

Har precis kikat på Revenge!:D
Emily får reda på att Charlotte kan vara hennes halvsyster medan Victoria anar vem som skickade filmen till hennes man, filmen där David Clarke avslöjar att han är pappa till Charlotte. Emily försöker sätta dit Amanda medan David vill fria till Emily.
Det här avsnittet var jättebra! Loved it, längtar verkligen till nästa!!!:D

Melrose Place s3 disc 3

Nu har jag sett denna disc av Melrose Place:) Super bra var den! Alison börjar hänga ihop med Zach och festar hela tiden, det slutar med att hon blir arresterad för rattfylla. Kimberly upptäcker att hon inte kan bli gravid på grund av olyckan medan Matt's "vän" Jeffrey återvänder. Vårdnaden om Jo's barn gick till Reed's föräldrar och Kimberly bestämmer sig för att hjälpa till medan Jake och Sydney råkar ut för maffian, som gör att Sydney får fatta ett svårt beslut. Det är så synd att Alison fortsätter att pusha alla ifrån henne, läskigt att hon körde på någon!:O Det känns inte bra att Chris är inblandad i maffians affärer, stackars Sydney! Jag börjar faktiskt gilla Sydney mer och mer;) .. och i slutet blir hon kidnappad!!:O Kimberly är helt psycho, hon vill behålla Jo's barn!!:O

Teen Mom 2 s1

Nu har jag kollat klart på första säsongen av Teen Mom 2:) Den var väl inte sådär super bra men hyfsat i alla fall!;) Leah får ju veta att hennes dotter kanske aldrig kommer att kunna gå, medan Chelsea börjar träffa Adam igen. Jenelle bråkar med sin mamma hela tiden och skaffar sig en ny pojkvän, Kieffer medan Kailyn och Jo får problem. Tycker att Kailyn och Jo är dryga, de är så omogna och bara bråkar hela tiden. Jenelle gillar jag väl, fast irriterande att se henne göra så dåliga beslut och att hennes mamma överreagerar på allting!:O Chelsea och Leah är der inget fel på förutom att de är lite tråkiga, roligare och se Jenelle då;) Säsongen slutade med att Jenelle och Kieffer blev arresterade, hon insåg att han inte var bra för henne (äntligen!) medan Leah och Corey gifter sig!!!:D AW!!

Melrose Place s3 disc 2

Har nu sett på andra discen av Melrose Place säsong 3. Gud vad bra det är! Måste nog säga att det här är den bästa säsongen!:D Amanda börjar dejta Peter, Michael och Kimberly's chef, medan Michael får sparken. Alison blir ledsen när Billy börjar dejta hennes kompis Susan medan Sydney och Jake kysser varandra.
Jane's nya kille är jätte läskig, kan inte fatta att han försökte våldta Sydney, vem gör något sådant!? Så synd att Jane inte tror på henne-.- tur att hon har Jake i alla fall. Stackars Alison, tror inte att hon kommer ta sig ur det här, det kommer bara gå sämre och sämre för henne. Antagligen börjar hon väl dricka igen-.-
Här kommer en bild på Peter ;)

One Tree Hill 9x07 Last Known Surroundings

Nu har jag precis kikat på One Tree Hill, var ett tag sedan sist;)
Nathan är fortfarande försvunnen och Lucas kommer till Tree Hill för att stötta HaleyXavier, Quentin's mördare har fått villkorlig frigivning och Brooke måste möta honom face to face medan Nathan försöker rymma.  Det här avsnittet var jättebra!:) Sjukt kul att se Lucas igen, men han borde verkligen klippa håret!;)
Kan inte fatta att den där polisen är med kidnapparna!? Vill verkligen att Nathan ska lyckas komma därifrån nu, tycker så synd om alla!

Melrose Place s3 disc 1

Nu har jag sett klart första disken av Melrose Place säsong 3. Det är redan så himla bra!!:) Vill bara fortsätta och fortsätta se! Det är så synd om Alison, jag tycker att Billy avslutade deras förhållande jätte dåligt! Han var jättedum mot henne! Det är ju klart att hon är frånvarande och sådant när hon har fått reda på att hennes pappa utnyttjade henne sexuellt som liten!? Dålig stil av honom att börja dejta nästan direkt efter också!:O Jag tycker också att det har varit svårt för Sydney, stackarn att det är ingen som tror på henne när hon säger att hon inte försökte mörda Michael! Det måste vara hemskt att bli dömd för något man inte gjort, men ännu hemskare när ingen tror på en. Då återgår vi till Michael, han har fått tillbaka minnet och vet att det var Kimberly som körde på honom! Varför fortsätter han att bo med henne? Antagligen ute efter hämnd,  eller så är han rädd, ja kvinnan är uppenbarligen galen!;O

Teen Mom 2

Nu kör jag lite uppdatering här;) Jo i veckan började jag kika på Teen Mom 2 och det är jättebra! Interessant och se hur de hanterar vardagen med barn och allt när de är så unga. Man får följa tonårsmammorna Leah, Kailyn,ChelseaJanelle och deras barn.

MP Todaayyy

Hejsan:) Japp rubriken stämmer, idag ska jag börja kolla på tredje säsongen av Melrose Place!:D
Den här säsongen verkar hur bra som helst, sjukt spännande,full av hämnd och avundsjuka! Vill verkligen få reda på vad som kommer att hända med Michael och Kimberly blir bara galnare och galnare!:O
Kolla in trailern här nedanför, den är verkligen awesome!:)

10 Things I Hate About You

Tänkte bara uppdatera er lite, jo jag har börjat kolla på serien 10 Things I Hate About You som är baserad på filmen med samma namn. Där medverkade bland annat Julia Stiles och Heath Ledger. Jag älskar den filmen, och sedan här om dagen när jag upptäckte att det finns en liknande serie, så måste jag ju bara se den!:D
Serien handlar om systrarna Stratford som börjar i en ny skola och de  är så olika som man kan bli. Kat har stark vilja, hon är en feminist som vill rädda världen medan Bianca är social och bryr sig bara om att hon är populär.

Veckans Snygging #4

Hetingen denna vecka är Ed Westwick;)  Kolla vad snygg han är!!!! Dööör!;)
Han är en skådespelare och mest känd för rollen som Chuck Bass i gossip girl!
Han har tidigare dejtat Jessica Szohr (Vanessa Abrams från gossip girl) och just nu dejtar han Phoebe Tonkin ( Faye Chamberlain från The Secret Circle)

Gossip Girl 5x11 The End Of The Affair?

Idag började ju gossip girl i Sverige efter en mycket lång paus, men tyvärr hann jag inte se det. Det är en sådan konstig tid tycker jag, varför kan det inte börja kl 7 istället för 6 som det gjorde förut? I alla fall så fick jag se avsnittet på datorn ist;)
Efter olyckan har Blair förlorat bebisen och av någon anledning vill hon inte vara med Chuck!:O ..och de som är perfekta för varandra, stackars Chuck! Nate får reda på att Blair och Chuck's olycka inte var orsakad av paparazzis medan Lily letar efter Charlie. Man får se en flashback där Blair ber till gud och säger att om bara Chuck får leva så ska hon gifta sig med Louis och aldrig vara med Chuck igen... Det här avsnittet var jättebra!!:) Så himla synd att Blair och Chuck inte kan vara tillsammans! De är så ledsna, och de krossar mitt hjärta..
I det här avsnittet träffade faktiskt Lily och Rufus den riktiga Charlie, synd bara att de inte insåg det! Jag har i alla fall insett en sak, och det är hur mycket jag har saknat gossip girl!:)

RSS 2.0