Gossip Girl 5x19 It Girl, Interrupted

Har precis kikat på detta avsnitt av gossip girl:D
Serena planerar att göra Lola till den senaste It Girl medan Diana återvänder till Upper East Side.
Det här avsnittet var awesome! Gillar inte Diana alls, tycker att hon är så falsk! Chuck var så söt mot Blair, naw.
Dan måste verkligen klippa håret snart, ser inte snyggt ut alls! Lily played dirty för att få tillbaka lägenheten och det gjorde inte Rufus glad. Inte så överasskande att Nate och Lola gick bakom Serenas rygg. Ganska lågt av Serena att säga att Lola utnyttjade henne när hon gjorde samma sak! Undra hur Serena ska få tillbaka uppmärksamheten på sig själv?
Längtar tills nästa avsnitt!:)

Veckans Snygging #11

Hetingen denna vecka är Jesse Williams;)
Han är en skådespelare och känd (för mig iaf) från filmen Systrar i Jeans 2:)
sååå damn hot..;);)

The Secret Circle 1x16 Lucky

Har precis sett detta avsnitt av The Secret Circle:) (ganska längesen sist)
Cassie upptäcker sin pappa med att leta efter något i det övergivna huset och han verkar vara som sitt gamla jag igen.
Det här avsnittet var jättebra! Riktigt spännande! Får försöka  se nästa lite tidigare;) hihi
Man fick äntligen veta vem förrädaren var och varför! Undra vad som kommer hända nu?
Cassie kommer allt närmare till at gå över gränsen..läskigt vad powerful hon är! Hon får inte låta mörkret ta över!

New Girl 1x06 Thanksgiving

Har precis kollat på veckans avsnitt av New Girl:)
Jess bjuder musikläraren Paul från hennes skola till gängets thanksgivingsmiddag som naturligtvi går helt fel.
Hahah det här avsnittet var awesome! Så kul att Justin Long gästade serien. Men åh vad söt han var, gulligt att han var precis som Jess!:) Hahah så kul när de lade kalkonen i tvättmaskinen!:D Längtar tills nästa avsnitt, kan inte få nog av detta gäng!

Gossip Girl 5x18 Con-Heir

Nu har jag kikat på detta avsnitt av gossip girl, var bara tvungen att se ett till, ville veta vad som hände;)
Chuck bjuder in Jack till NY för att tacka honom för att han räddade hans liv medan William hjälper Ivy att bli accepretad på Upper East Side.
Måste säga att Lily verkligen kämpar för det hon vill ha, hon kan göra typ vad som helst känns det som. Blev lite överraskad när Lola tog Van der Woodsens sida! Tycker faktiskt att de är lite väl hårda mot Ivy, visst jag fattar ju att de är sura över lägenheten men de behöver ju inte säga att hon lurade Cece, när de inte vet..
Taskigt av Nate att sparka Serena. Om Blair och Dan har jag bara en sak att säga, NEJ!
Det blir bara mer spännade för varje avsnitt, "well this is Upper East Side incase you forgot?"

Veckans Snygging #10

Hetingen denna vecka är..Ryan Gosling:)
'
Ganska obvious huh!?;) hahah, men han ser verkligen bra ut!!
Ryan är en skådespelare btw, visste ni att han varit tillsammans med Sandra Bullock!?;)
Lyckliga hon..:P

Gossip Girl 5x17 The Princess Dowry

Nu har jag sett på dagens avsnitt av gossip girl:)
Chuck försöker få Blair tillbaka medan trubbel uppstår hos Van der Woodsens.
Det här avsnittet var så sjukt spännande! Älskade det! Hahha, vakan var ju ganska konstig, hahah älskade SerenaLily och Rufus miner! Där Georgina är händer det alltid grejer...
så många cliffhangers i detta avsnitt, omg längtar!!! Ivy gav verkligen igen..

Gilmore girls, so what!?

Här kommer en helt underbar video. En av de bästa med Gilmore girls faktiskt! Åh, gud vad jag saknar den serien!
Det var den första serie jag någonsin såg, tror jag!? och den första som jag förälskade mig i!<3
Den här videon visar vilken underbar serie det var och jag kommer aldrig glömma serien och alla dessa älskade karaktärer. Notera att Melissa Mccarthy från Bridesmaids även är med i Gilmore girls. Hon har faktiskt blivit ganska känd nu och det förtjänar hon verkligen!

New Girl 1x05 Cece Crashes

Jag har nu sett på veckans avsnit av New Girl!:)
Cece gör slut med sin pojkvän och crashar hemma hos Jess och alla blir överraskande lyckliga över det.
Det här avsnittet var awesome!:D hahahhah..det var så kul!! Jess var som vanligt hilarious!;) Hahha och Schmidt var så ful! hahahha, kimonon!

Revenge 1x18 Justice

Nu har jag sett på veckans avsnitt av Revenge:D
Det är dags för Daniels rättegång och Emily slits mellan att rädda Jack eller Daniel.
Det här avsnittet var så himla bra! så sjukt spännande!:)
Jag förstår att Declan gjorde som han gjorde, men jag blir irriterad för att Jack tror att han skyddar Amanda och om han hade vetat sanningen så hade han ju berättat allt och då hade han inte varit i denna situation. Varför är Daniel så jobbig? Hur kan han tro det om Emily? Charlotte måste verkligen ta sig samman nu innan det är försent! I slutet fick Emily reda på vem som mördade hennes pappa..omg vad spännande! Längtar jätte mycket till nästa avnitt!:) Synd att det är kristihimmelsfärd nästa torsdag=inget revenge avsnitt..:(

Melrose Place s4

Nu har sett klart på denna säsong av MP. Helt klart en av de bästa säsongerna men inte bättre än trean, för den var jätte bra från början till slut och den här säsongen var inte riktigt bra förrän i mitten ungefär;) Såklart så har det hänt hur mycket som helst!:O Sydney var ganska konstig i början tyckte jag, hon hade jätte konstig frisyr,kläder och smink och jag ville bara ha tillbaka gamla Sydney från säsong 3, då hon liksom var the victim, för i denna säsong gick hon tillbaka till utpressningen och lögnerna. Jag gillar inte Jane och Jos fight om Richard i denna säsong, det blev ganska utdraget. Mot slutet blev Billy helt konstig, usch vad jag inte gillade honom då!
Kimberly ändras som vanligt jätte mycket hela tiden, men hon är så intressant. I denna säsong får hon två till personligheter, den otroligt pryda och galna Betsy och den coola motorcykeltjejen Rita. Hennes karaktär är så stark, helt klart en av mina favoriter. Jag börjar gilla Amanda mer och mer, i alla fall när hon inte beter sig som en total bitch. Jake är såklart en helgo kille, och Alison är fortfarande favorit karaktären. Jag vet inte riktigt varför, för hon är liksom inte spännade som Kimeberly och Sydney, utan hon är liksom bara den bästa. Varför ska Matt alltid falla för dåliga killar? Hoppas verkligen att han hittar någon bra snart. Så synd att Jo lämnade Melrose Place i slutet av denna säsong, kommer verkligen att sakna henne! Hon var en av mina favoriter!
Nu ska jag börja kolla på femte säsongen. Fast vill inte riktigt det, för då är det sista säsongen för Alison, Kimberly, Jake och Sydney, och så kommer det att komma massa nya personer. Visst ska det också bli lite kul, men kommer ju sakna de otroligt mycket!

Life Unexpected 1x10 Family Therapized

När Bug och Lux blir arresterade, hotas Cate och Baze att förlora vårdnaden om henne.
Det här avsnittet var jätte bra!:) Man förstod ju att Cate skulle göra Lux besviken, hon borde inte lova saker när hon inte är säker..bra att han fick jobb på Bazes bar iaf!:) Awesome att allt löste sig i slutet, jag hade ett litet cry moment där , det var så sorgligt..;) hihi

Life Unexpected 1x09 Formal Reformed

Nu har jag kollat på detta avsnitt av Life Unexpected:)
Jones bjuder Lux till balen och Cate går med på att vara "chaperone" där.
Det här avsnittet var jättebra!:) Hahha, pinsamt när de skulle ha "the sex talk", såå awkward..
Naw, Bug var så söt mot henne i slutet!

Veckans Snygging #9

Veckan snygging, eller egentligen är det förra veckans men i alla fall, är...
Jensen Ackles;)
Han är en skådespelare och modell. Han är känd för mig som Dean i Supernatural:)
Han är ganska så sjukt snygg måste jag säga!!!:D

Ringer 1x22 I'm The Good Twin

Har precis sett detta avsnitt och därmed sett hela första säsongen av Ringer;)

Snart ska de förnya sina löften och Bridget förebreder sig för att berätta sanningen för Andrew medan Bodaway Macawi börjar närma sig Bridget och Machado är avstängd från fallet.
Det här avsnittet var så awesome!!! Många hemligheter blev avslöjade men det finns fortfarande många frågetecken kvar att lösa. Denna säsong var helt klart sjukt bra!!:D Det måste verkligen bli en till, det finns inget som denna serie just nu, förutom Revenge då, men de är galna om de inte gör en säsong till! Det kan ju inte sluta såhär, vill se vad som händer och jag vill definitivt att det ska sluta lyckligt!:)

Ringer 1x21 It's Called Improvising Bitch

Nu har jag sett ett till avsnitt av Ringer;)
Machado får reda på vem det är och försöker skynda sig till Bridget innan det är för sent medan Siobhans plan att rädda Henry inte går så bra då hon ser vittnet dö.
Det här avsnittet var jätte spännande! Omg Catherine och Olivia?:O Jag förstod inte riktigt vad Catherine menade i slutet, vet hon att "Siobhan" egentligen är Bridget?

Ringer 1x20 If You're An Evil Bitch Then Get Over It

Har precis sett detta avsnitt av älskade Ringer:)
Catherine gör något desperat för att få Andrew och Juliets uppmärksamhet medan Bridget får reda på vem som mördade Tyler.
Det här avsnittet var awesome!! De börjar komma allt närmare sanningen och jag vet ju vem det är, hoppas bara att Bridget får reda på det innan det är försent. Jag vill att hon ska inse att hennes syster lever. Jag tycker att hon borde ha vetat efter det med utpressningen! Men omg, slutet!!!!!:O:O:O måste ju se ett till nu!!!;);)

The Lying Game 1x20 Unholy Matrimony

Nu har jag precis sett klart på första säsongen av The Lying Game:)
I detta avsnitt: den oväntade förlovning och det snabbt planerade bröllopet mellan Alec och Rebecka väcker misstankar medan Kristen får reda på Ted och Rebeccas affär.
Det här avsnittet var awesome! Stackars Kristen, varför kan de inte bara berätta sanningen!!?? Så jävla lågt av Ted att ljuga.. sen det här med Alec, ganska obvious att det var han.. Omg slutet!!!!!!??:O:O Jag vet inte vad jag ska tro..Längtar till andra säsongen!:)

Gossip Girl 5x16 Cross Rhodes

Har precis kollat på detta avsnitt av gossip girl:)
Serena och Blair är fortfarande ovänner och Dorota är fast besluten att få de att bli sams igen medan Chuck hämnas på Dan.
Det här avsnittet var super bra! :) Varför Blair och Dan??? Tycker faktiskt att Serena var taskig mot Ivy..det var ju Carols idé och hon menade ju inget illa heller. Hon borde ju i alla fall ha fått stannat.. Det var bra att Chuck fick reda på att det var Dan som skickat videon till gossip girl, då kanske han berättar för Blair! Gillar inte Dan nu längre, nu håller han också på med intriger och sårar folk..vill ha tillbaka gamla Dan, den Dan som Serena först blev kär i för att han inte var som alla andra. Avsnittet var så sorgligt i slutet, btw jag tycker att Carol är en bitch.
Chuck är bara så snygg;):*

Hick

Hick är en film som kommer ut i år, den kretsar kring två unga kvinnors livsöden i Las Vegas. Den här filmen verkar jätte bra och är absolut en som jag vill se. 
Den handlar om Luli som rymmer från sina alkoholiserade föräldrar till Las Vegas.Där träffar hon Glenda som genast tar Luli under sina vingar, och vad som helst kan ju hända när man har med sig en pistol!
I huvudrollerna ser vi Blake Lively och Chloe Moretz.
Här nedanför kan ni se trailern:)

Ringer 1x19 Let's Kill Bridget

Har precis kikat på detta avsnitt av Ringer, looove;)
Bridget bestämmer sig för att göra det hon borde ha gjort för längesedan, vittna mot Bodaway Macawi medan Agent Machado blir avstängd från FBI.
Omg, vad smart Andrew var, usch gillar inte Catherine alls! Avsnittet slutade så himla bra, vet inte alls vad jag ska tro!? Det är nån som fortsätter att försöka mörda Bridget, hoppas ingenting händer henne..



New Girl 1x04 Naked

Har precis kollat på veckans New Girl:)
Jess råkar se Nick naken och det gör att hans dejt blir mycket komplicerad för honom.
Det här avsnittet var super!:D Hahhah, älskar Jess! så kul när hon springer efter Nick och sen när hon ska visa sig sjäv naken för att han ska bli mer bekväm, hahahhahah XD Så jävla awesome!;)




Revenge 1x17 Doubt

Har precis kollat på veckans avsnitt av Revenge:D
Victoria misstänker att Jack också har något med mordet att göra medan Jacks sökande efter Amanda blir mer och mer desperat.
Det här avsnittet var otroligt spännande! Kan inte fatta att Victoria lät några misshandla Daniel!? Åh, gud vad jag älskar Emily, hon är så jävla smart! Hon lyckas vända allt till sin fördel, känns som att hon styr Hamptons nu;)
Det var så awesome när hon rageade på den där killen, soo badass!!

Shannen Says 1x01 Rules of Engagement

Såg detta avsnitt av Shannen Says förut;)
Shannen och Kurt planerar att gifta sig om 7 veckor och börjar fundera hur bröllopet ska bli. Shannen inser att hon inte kan planera det själv och anlitar bröllopsplaneraren David Tutera.
Det här avsnittet var faktiskt bra!:) Gillar att se Shannen i vardagslivet, hahha så kul när hon blir irriterad på att Kurt skulle spela fotboll när de egentligen skulle fixa med bröllopet och sen kommer han hem skadad också vägrar han erkänna det..hon har varit med om sjukt mycket hon!

Shannen Says

Jag har börjat kolla på Shannen Says, reality serien där man får följa Shannen Doherty och hennes fästmö Kurt Iswarienko på vägen till deras bröllop. Gillar faktiskt serien, intressant att se hur Shannen är på riktigt. Ja som sagt så var hon the bad girl of the 90's och alla verkar tro att hon är en bitch, men precis som jag har trott är hon jätte gullig. Hahhha, bara lite över bossig ibland kanske;)
Här kommer en trailer:

Buffy The Vampire Slayer s2

Har precis sett klart på den andra säsongen av Buffy The Vampire Slayer:)
Den här säsongen var jätte bra, otroligt spännande! Speciellt det sista, varför åkte hon därifrån? Nej, hon måste verkligen komma tillbaka! I den här säsongen var också en annan slayer med , Kendra som spelades av Bianca Lawson som bland annat spelar Maya i Pretty Little Liars. Hennes mamma fick också reda på Buffys hemlighet, omg!:O Fast det är klart att Buffy kommer komma tillbaka, annars slutar ju serien liksom;) Serien påminner väldigt mycket om Charmed, fast Charmed är snäppet bättre måste  jag säga! Det som är sämre med Buffy The Vampire Slayer är att det inte finns lika mycket magi, alltså huvudkaraktärerna har inga krafter, Shannen Doherty och Holly Marie Combs är inte med plus att jag saknar den här systergemenskapen som finns i Charmed. Det som är sämre med Charmed är att Sarah Michelle Gellar inte är med och att de inte går i High School där. Btw visste ni att Charisma Carpenter, hon som spelar Cordelia också är med i Charmed!?;) Det är awesome att Sarah Michelle Gellar och Shannen Doherty är vänner medan Charisma Carpenter och Holly Marie Combs är vänner, plus att Holly och Shannen är bästa vänner.:)
Hahahha, hängde ni med? :P

Life Unexpected 1x08 Bride Unbridled

Har precis kikat på Life Unexpected:)
Cassie går ut på en dejt med Jones medan Baze blir avundsjuk på Ryans förhållande till Lux.
Det här avsnittet var bra! Faktiskt jätte roligt, hahah speciellt när Baze dyker upp på det där bröllopssaken som Cate och Ryan hostar. Vill att Cate och Baze ska bli tillsammans, gillar inte Ryan, tycker inte om att han ändrar si hela tiden.

Life Unexpected 1x07 Crisis Unaverted

Har precis sett detta avsnitt av Life Unexpected:P
Baze tävlar mot Ryan i en tävling medan Lux hjälper Tasha att hitta sin mamma.
Tasha var verkligen läskigt lik sin mamma, omg!? ;O Kan inte fatta hennes mamma inte ville att hon skulle bo där!? Stackarn!.. Tycker verkligen att Cate och Baze ska bli tillsammans, älskar tanken!:)

Life Unexpected 1x06 Truth Unrevealed

Har precis kikat på Life Unexpected:)
Lux försöker få Jones att släppa anklagelsen mot Bug medan Baze ska vara med i Cate och Ryans radioshow.
Lite awkward att Jones kysste henne när de pratade om Bug, liksom hur tänkte han då?
Taskigt att Ryan typ vill göra slut med Cate på grund av Baze, visst hon var otrogen med honom men det vet ju inte Ryan, så det är för att allt är så komplicerat och för att han tror att Cate och Baze är kära i varandra, men det vet han ju inte säkert, blir så trött på folk som agerar baserat på det de tror! Dåligt att Cate ljög om Baze, fast det förstår man ju också lite eftersom Ryan troligen skulle ha gjort slut om han visste. Så jävla sorgligt när Bug och Lux gjorde slut, de passar jätte bra tillsammans och han var så gullig när han sa att hon förtjänade bättre, han påminde mig om Chuck Bass då. Nu kommer säkert Lux och Jones bli tillsammans och det vill jag inte! Jag gillar inte Jones, jag vet inte varför det bara är något med honom. Varför åkte Bug därifrån?? Vill inte...
btw Henry från Ringer spelar Lux pappa Baze i serien;)

Life Unexpected 1x05 Turtle Undefeated

Har precis kollat på ett avsnitt av Life Unexpected;)
Cate är orolig att hennes relation till Lux aldirg kommer mäta sig med Lux relation til Baze. Lux erbjuder sig att ha en fest på Bazes loft för att imponera på skolans quarterback Jones.
Varför snodde Bug bilen? och varför skulle Jones ringa polisen? wtf!? Hahah så kul när de griper Lux och Cate går fram och försöker prata med polisen, hon rör honom och sedan blir hon också arresterad, hahah sedan händer samma sak med Baze, hahah älskar hennes föräldrar!;)
Kolla in vad snygg Bug är !!;);)

RSS 2.0