On Screen Couples...and wait a minute Off Screen as well.

Här kommer en lista på personer som har varit tillsammans i TV- serier och även utanför kamerorna.
  1. The O.C : Alla vet väl att Summer och Seth har ett förhållande i denna underbara serie. Men faktiskt så har Rachel Bilson och Adam Brody varit tillsammans in real life as well. De datade från 2003-2006.
    Åh, bara fullkomligt älskar de tillsammans! 
2. Gossip girl: Våra favoriter Serena och Dan har ju alltid haft en on/off relation. Blake Lively och Penn Badgley har faktiskt varit tillsammans på riktigt. De datade från 2007-2010. Riktigt söta tillsammans!
3. One Tree Hill : Alla älskade väl kärlekstriangeln mellan Lucas,Peyton och Brooke. Lucas var tillsammans med Brooke mest i säsong 3, men jag tyckte att det var bra att han slutligen blev tillsammans med Peyton.
Chad Michael Murray och Sophia Bush har också varit tillsammans när kamerorna varit avstängda. De gifte sig 2005 och det sades att de hade dejtat i nästan två år innan. Senare samma år separerade de sorgligt nog , deras skilsmässa var klar 2006.
4. Gilmore girls: Rory och Jess (Badboy) hade ett förhållande i säsong 3, jag fullkomligt älskade de tillsammans. Synd att de inte blev tillsammans i slutet. Alexis Bledel och Milo Ventimiglia hade ett förhållande in rel life också. De detjade från 2002- 2006. Åh, de är helt perfekta för varann! Milo är så jävla snygg, tur hon har! men then again så är hon underbart vacker!
5. Weeds: Coola mamman och vår älskade drugdealer Nancy hade ju  en död make, Judah som visades i flashbacks i serien då och då. Mary-Louise Parker och Jeffrey Dean Morgan dejtade faktiskt på riktigt också. De började dejta 2006, gjorde slut 2007 och förlovade sig 2008 för att sedan göra slut samma år.
Söta tillsammans är de!
6. Melrose Place: Allison och Billy är rumskompisar som äntligen har blivit tillsammans. De är både bästa vänner och älskar varann. Courtney Thorne-Smith och Andrew Shue hade tydligen något pågång utanför kamerorna as well. De dejtade 1992.
7. Beverly Hills 90210: Favorit paret Brenda och Dylan hade ett jättebra förhållande från säsong 1-3. Åh, älskade de tillsammans, gillade inte alls att han senare blev tillsammans med Kelly. Vi vet att hon dejtade sin brorsa Brandon ( i serien) Ja, Jason Priestley men hon hade tydligen något pågång med Luke Perry utanför tv-skärmen år 90. De passar verkligen sjukt bra tillsammans! Synd att 90-talet är förbi;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0