Gossip girl

Hejsan alla glada!
Nu ska ni få en veta lite kort om vad gossip girl handlar om.
Serien handlar om fyra rika ungdomar som bor på Manhattan, New York, Upper East Side. De är bortskämda, festar och får i princip göra vad de vill. Det finns dock två andra som inte bor fullt så bra eller är snuskigt rika..

Serena har precis kommit tillbaka från Internat skolan i hopp om att börja om från början och lämna sin vilda livsstil bakom sig men det blir inte riktigt som hon tänkt sig när hennes bästa vän Blair inte alls verkar vara glad att se henne, snarare tvärtom. Hm, undra varför?

Blair är skolans smartaste tjej och ska absolut gå på Yale. Hon är väldigt noga med sitt utseende och uppförande men också väldigt bra på att hämnas och planera take downs. Hon har alltid stått under Serenas skugga men när hon var borta var det Blair som var skolans it-girl och alla såg upp till henne och ville vara vän med henne, men nu när Serena har kommit tillbaka kommer det till hennes besvikelse att bli som vanligt igen. Vänta.. hände det inte något mellan Serena och Nate förra året...?

Nate är en rik goldenboy och med sina gröna ögon och guldblonda hår kan ingen tjej slita ögonen från honom, synd bara att han är upptagen. Han är Blair´s pojkvän och de har varit ett par sedan lekskolan men det ryktas om att han har fått upp ögonen för Serena och vem har inte det?

Chuck är en stenrik badboy med ständigt nya kvinnor att erövra. Hans specialitet är oskulder och han älskar att festa. Han är Nate´s bästavän, men vad gör man om man aldrig har älskat någon och hjärtat plötsligt börjar klappa för den enda personen i världen som absolut är förbjuden och det som inte får hända, händer..?

Dan är en outsider och en amatörförfattare. Han bor på Upper West Side i Brooklyn, som är fel sida av stan och när man hör hans address så vet man direkt att hans liv inte består av Louis Vuitton och Societetsfester. Han älskar och trånar efter den mest populära tjejen i skolan, Serena. Problemet är bara att hon inte har en aning om vem han är och kommer aldrig att göra det heller...

Jenny är Dan´s yngre oskyldiga syster. Hon ser upp till Serena och vill bli som henne. Allt hon någonsin har drömt om är att vara populär och bli bjuden till alla fester. Hennes värsta mardröm är att vara en anonym loser utan vänner som aldrig blir bjuden på fester. När hon till sist försöker så mycket hon bara kan, inser hon att det enda som hände var att hon förlorade sig själv på vägen till något som var en lögn..
Bloggerskan gossip girl är förstås på plats och skvallrar om alla skandaler och hemligeheter..
Så, that´s pretty much it ;)
Hoppas ni gillade min förklaring, haha..och ha det så bra:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0